• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lulić zabrinuo Inzagija: Ne može ni da se osloni na nogu!

Autor mondo.ba

Problemi sa člankom za kapitena "nebesko-plavih".

 Senad Lulić povrijeđen, ne igra protiv Parme, vjerovatno i Intera Izvor: Guliver/Getty Images/Marco Rosi/Stringer

Ne samo da su ostali bez planirana tri boda u zaostalom meču protiv veoma dobre Verone, nego će duel sa Parmom fudbaleri Lacija dočekati bez kapitena Senada Lulića, za kojeg se pojavila informacija da bi uskoro mogao da produži saradnju sa "nebesko-plavim".

Nedjeljni okršaj u okviru 23. kola Serije A, tim Simonea Inzagija dočekaće pod velikim opterećenjem nakon razočaravajućih 0:0 u srijedu, zbog čega je propuštena prilika da se od "nerazura" preuzme druga pozicija na tabeli.

Možda će vas zanimati

"Razočarani smo rezultatom protiv Verone i činjenicom da nismo osvojili planirana tri boda, jer mislim da smo odigrali dobro i zaslužili pobjedu. Nisam zabrinut zbog rezultata, nego zbog toga što smo izgubili Bastosa i Lulića, dok su Stefan Radu i Sergej Milinković-Savić suspendovani", rekao je Inzagi u najavi narednog meča.

Lulić će sigurno preskočiti predstojeći duel sa Parmom u nedjelju, dok je pod velikim znakom pitanja njegov nastup u velikom derbiju protiv Intera naredne sedmice, koji bi mogao da riješi mnogo toga kada je u pitanju borba za sami vrh tabele Serije A.

"Iako ima problema sa člankom već mjesec dana, Lulić je stisnuo zube i igrao. Danas jedva može da se osloni na nogu i hoda. Gležanj je otekao, uopšte ne izgleda dobro. On je naš kapiten i nadam se da pauza neće biti duga, iako sumnjam da će biti spreman za duel sa Interom naredne sedmice", svjestan je Inzagi teške situacije u kojoj se nalazi njegov tim.

Senad Lulić (34) ove sezone upisao je 20 mečeva u Seriji A.

Problemi sa povredom prate i Hoakina Koreu i Danila Kataldija, koji nisu 100 odsto spremni.

"Sigurno neće igrati od prvog minuta. Vidjećemo da li mogu pomoći s klupe, ali ne smijemo da rizikujemo. Još 16 utakmica je do kraja, tako da je mnogo bodova u igri i nijedan meč ne treba olako shvatiti", rekao je Inzagi, čiji klub je produžio seriju na 17 prvenstvenih mečeva bez poraza.

Slijedi duel sa nezgodnom Parmom.

"Idemo iz utakmice u utakmicu. Parma je otkrovenje sezone, baš kao i Verona, sa dobrim trenerom i fizički veoma dobro pripremljenim igračima. Imamo uspješnu sezonu i da Juventus i Inter ne igraju perfektno, bili bismo lideri. Ipak, moramo se fokusirati samo na sebe", zaključio je trener Lacija.

Rimski tim trenutno je na trećem mjestu, sa 50 bodova, jednim manje od Intera, a četiri od lidera Juventusa.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC