• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Borac i Irtiš bez golova i šansi: Isključen Volkov, debi Zakarića

Autor mondo.ba

Borčevim fudbalerima je do kraja priprema u Antaliji ostao još jedan meč – onaj koji privlači najviše pažnje

 FK Borac pripreme Antalija Borac Irtiš 0 0 Izvor: Promo/FK Borac

Fudbaleri Borca odigrali su danas četvrtu kontrolnu utakmicu na pripremama u Antaliji i upisali drugi remi.

Nakon što su u premijernom duelu u turskom ljetovalištu odigrali 2:2 sa ruskim premijerligašem Orenburgom, izabranici Branislava Krunića su današnji okršaj sa članom elitnog fudbalskog ranga Kazahstana Irtišom iz Pavlodara završili – najnepopularnijim rezultatom.

Možda će vas zanimati

Između ova dva meča banjalučki premijerligaš je, podsjetimo, savladao jesenjeg šampiona Sjeverne Makedonije Vardar (2:0) i izgubio od ruskog drugoligaša Čaike (1:2).

''Šlag na tortu'' kad su u pitanju pripreme u Antaliji uslijediće sutra, kada će Borac sa početkom u 15 časova, uz direktan prenos na drugom kanalu TV Arena sport, u najjačem mogućem sastavu snage odmjeriti sa ukrajinskim velikanom, kijevskim Dinamom.

Zbog toga je Krunić danas na teren poslao kombinovanu ekipu, a od prvog minuta šansu su dobili: Lučić, Dujaković, Milojević, Čomor, Volkov, Radulović, Turanjanin, Bosančić, Crnov, Jakupović i Marković.

Sam duel Borca i Irtiša nije ponudio mnogo toga.

''Crveno-plavi'' jesu djelovali bolje od rivala u dobrom dijelu meča, ali ni jedni ni drugi tokom 90 minuta nisu uspjeli ozbiljnije da ugroze protivničkog čuvara mreže.

Trenuci najvrijedniji spomena jesu crveni karton Vladimira Volkova iz 60. minuta zbog prekršaja i prigovora sudiji Samarjanu, te debi Gorana Zakarića, kojeg je Krunić na teren poslao od 64. minuta.

Borčeva ekspedicija se u Banjaluku vraća u ponedjeljak, 10. februara, a generalnu probu pred nastavak sezone imaće pet dana kasnije protiv Čelika u Zenici.

Prvu zvaničnu utakmicu u proljećnoj polusezoni Banjalučani će odigrati 23. februara na stadionu ''Pecara'' protiv Širokog Brijega.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Brko s krova

Sta reci za utakmicu u kojoj ne stvorimo sansu? Sutra provjera u kojoj ce dobro biti sve ispod petarde. Nekako mnogi se cuvaju, da li je to dobro ili lose, ne znam, ali ne koriste bas priliku za uigravanje. Sastav je sem sa Orenburgom konstantno izmjesan. Vulkov, Vujak i jos neki ni ne trce. Jedino se Miric popravio ali ne bi ni on da nije cuo da dolazi Zakaric.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC