• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Riječi najiskusnijeg u Bolonji: "Sve je drugačije kad je Miha tu uz nas!"

Autor mondo.ba

Urugvajac ne štedi komplimente na račun srpskog trenera, koji vodi tešku bitku sa leukemijom

Mihajlovićeva Bolonja je u naletu!

Tim sa stadiona ''Renato dal'Ara'', o kojem je pisao naš kolega Nebojša Marković, u posljednja tri kola Kalča je upisala isto toliko pobjeda i nakon nepotpune 23. runde zauzima šesto mjesto, posljednje koje na kraju takmičarske sezone vodi na evropsku scenu.

Možda će vas zanimati

Srpski trener, koji je juče napustio bolnicu nakon dvosedmične antivirusne terapije zbog pada imuniteta i odmah zauzeo mjesto kraj aut-linije u meču sa Romom na ''Olimpiku'', imao je šta da vidi.

Njegov tim odigrao je sjajan meč u prestonici Italije protiv ''haotičnog'' domaćina, koji je nakon tri vezana meča bez pobjede u Seriji A znatno zakomplikovao sebi situaciju po pitanju potencijalnog plasmana u Ligu šampiona, posebvno ako se zna da je pred igračima Paula Fonseke u narednom kolu gostovanje ''boginji'' u Bergamu.

''Mislim da smo odigrali odličan meč u zahtjevnoj atmosferi protiv velikog rivala. Dokazali smo se sami sebi, postigli tri gola, pokazali određenu žrtvu i nadam se da ćemo tako i nastaviti'', rekao je najiskusniji pojedinac u taboru Bolonje Rodrigo Palasio.

Zahvaljujući, kako rekosmo, trećoj vezanoj pobjedi, Bolonja je u ovom trenutku na jednoj od pozicija koje vode u Ligu Evrope u narednoj takmičarskoj sezoni.

''Vidjećemo koliko možemo, ići ćemo iz utakmice u utakmicu kao do sada. Ako se budemo ponašali kao i do sada, mislim da možemo do mjesta u vrhu tabele'', vjeruje urugvajski napadač, koji ističe da ekipa ima ogromno povjerenje u Sinišu Mihajlovića.

''Imamo veliku vjeru u trenera i njegov  stil igre. Kad je on tu uz nas na klupi, to nas dodatno diže i to je sasvim prirodno. Kad je u svlačionici, pored terena, stvari su sasvim drugačije i to se vidi'', rekao je ''Repić'' za italijanski Skaj sport.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC