• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kapiten prestigao kapitena: Ramos ispred Jera u ligaškim nastupima za Real!

Autor mondo.ba

Ispred Ramosa su još samo četiri velikana ''Los Blankosa''

Madridski Real sinoć je u meču 23. kola Primere poslije preokreta savladao Osasunu rezultatom 1:4 i zadržao tri boda prednosti ispred najljućeg rivala Barselone.

Osim po visokoj pobjedi ''kraljevskog kluba'' i drugom ligaškom pogotku srpskog reprezentativca Luke Jovića za tim sa stadiona ''Santjago Bernabeu'', ovaj meč će ostati upamćen i po još jednom interesantnom istorijskom podatku kada je u pitanju najtrofejniji klub na svijetu.

Možda će vas zanimati

Sinoć je za Madriđane 440. utakmicu u Primeri odigrao kapiten i strijelac jednog gola na tom duelu Serhio Ramos, čime je na petom mjestu prestigao dugogodišnjeg nosioca trake Fernanda Jera!

U dresu Madriđana Real je nastupao za Real punih 14 godina, u periodu od 1989. do 2003. godine, i za to vrijeme 439 puta oblačio dres ''Los Blankosa'' u najjačem španskom fudbalskom rangu te je dugo bio na petom mjestu, ali od sinoć mora da se zadovolji mjestom iza Ramosa.

Sljedeća Serhijova meta je legendarni napadač Karlos Alonso Gonzales, ili jednostavno Santiljana, koji je za 17 godina u Realu sakupio 461 prvenstveni nastup.

Ispred su još Iker Kasiljas (510), Sančis (523) i neprikosnoveni Raul (550).

Serhio Ramos je u tabor Reala stigao 2005. godine iz Sevilje, a debitovao je protiv Selte u Madridu 10. septembra te godine. U dosadašnjih 440 utakmica, upisao je čak 295 pobjeda, uz 70 remija i 75 poraza.

Kao član Reala je do sad podigao četiri šampionska trofeja u Primeri a vrlo lako može da se desi da na kraju ove sezone to može da učini i po peti put.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC