• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čista desetka: Filip Kostić igrač kola Evrope, i Kolarov u timu nedjelje

Autor mondo.rs

Poznati sajt proglasio reprezentativca Srbije za najboljeg igrača proteklog vikenda u najjačim ligama Evrope.

 Filip-Kostic-igrac-kola-Whoscored-ocjena-10-Leo-Mesi-10-Aleksandar-Kolarov Izvor: Alex Grimm/Bongarts

Filip Kostić je u strašnoj formi! Da je jedan od najboljih, ako ne i najbolji igrač Ajntrahta iz Frankfurta, dobili smo novu potvrdu prošlog vikenda kada je u pobjedi svog tima postigao dva i namjestio još dva gola!

A sada je poznati "Whoscored" objavio i idealan tim Evrope iz poslednjeg kola u kojem pored Kostića stoji maksimalan broj - desetka!

Možda će vas zanimati

I zaista, njegova partija bi se jedino i mogla opisati kao "čista desetka", nakon što je "raznio" Augsburg svojom partijom prošlog petka.

"Whoscored" je sajt koji na osnovu svojih statističkih parametara računa koji igrači su bili najbolji i svakome dodjeljuje ocjenu, gdje je 10.0 maksimalna ocjena, a u obzir ulazi samo pet najjačih liga na kontinentu.

Upravo tu ocjenu je dobio Kragujevčanin, a evo kako je poznati sajt sve to obrazložio.

"On je 'Whoscored' evropski igrač nedjelje. Filip Kostić je odigrao za čistu desetku protiv Augsburga, jer je učestvovao u četiri od pet golova "orlova". Dva od njegova četiri udarca su završila u mreži, a dva od tri ključna dodavanja rezultirala kao asistencije. I ne samo to, Srbin je kompletirao i četiri driblinga i napravio četiri starta, čime je zaslužio individualnu nagradu."

Izvor: Guliver, Alex Grimm/Bongarts

Osim Kostića, i Lionel Mesi je zaradio ocjenu 10.0, pošto je bio asistent sva tri pogotka Barselone u pobjedi nad Betisom (3:2).

U odličnom društvu se našao Fića, a vrijedi spomenuti da je uprkos porazu njegove Rome i AleksandarKolarov u timu nedjelje. On je zaradio ocjenu 8.9, a kao razlog za to su naveli četiri stvorene šanse, dva uspješna driblinga, dva udarca ka golu, ali i pet startova, pet izbijenih lopti i tri "presječene" lopte.

Ovako izgleda cjelokupan tim kola u formaciji 4-4-2:

Švolov (Frajburg, 8.0) - Ture (Ajntraht, 8.3), Upamekano (Lajpcig, 8.4), Điku (Strazbur, 8.2), Kolarov (Roma, 8.9) - Čendler (Ajntraht 9.7), Ramirez (Sampdorija 9.6), Di Marija (PSŽ, 8.9), Kostić (Ajntraht 10.0) - Lapadula (Leće, 9.4), Mesi (Barselona 10.0).

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC