• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Palo" produženje: Najbolji strijelac lige još tri godine u Tuzla sitiju

Autor mondo.ba

Zahvaljujući, prije svega, pogocima Voje Ubiparipa, a bilo ih je ove sezone dvanaest u bh. šampionatu, Tuzla siti se nalazi na visokoj, četvrtoj poziciji, uz samo dva boda manje od jesenjeg šampiona, Sarajeva.

Vojo Ubiparip, golgeter Tuzla sitija, produžio je postojeći ugovor sa ovim klubom, pa će među Tuzlacima, prema novom ugovoru, ostati do ljeta 2023. godine, objavio je danas ovaj klub putem zvaničnog sajta.

Možda će vas zanimati

Srpski napadač rođen 1988. godine u Novom Sadu, kojem je dosadašnji ugovor sa Tuzla sitijem isticao predstojećeg ljeta, stigao je u tim iz Simin Hana u ljeto 2018. godine, kada je okončao saradnju sa sarajevskim Željezničarom.

Prije dolaska u Sarajevo, još je nastupao za Vojvodinu, novosadski Proleter, čačanski Borac, Spartak iz Subotice, Leh, Vašaš, Novi Pazar i Gornik.

Zahvaljujući, prije svega, njegovim pogocima, a bilo ih je ove sezone dvanaest u bh. šampionatu, Tuzla siti se nalazi na visokoj, četvrtoj poziciji, uz samo dva boda manje od jesenjeg šampiona, Sarajeva.

Takođe, potpis na novi ugovor stavio je i defanzivac i nekadašnji fudbaler banjalučkog Borca Ivan Kostić, koji će dio defanzivnog bedema Tuzlaka biti u naredne dvije i po godine.

Inače, ekipa Tuzla sitija je danas, nakon jutarnjeg treninga i zajedničkog ručka, otputovala u Međugorje, gdje će boraviti tokom narednih sedam dana i za to vrijeme odigrati dvije kontrolne utakmice – protiv Čapljine i Širokog.

Prvu zvaničnu utakmicu u proljećnoj polusezoni Tuzla siti će odigrati 22. februara, kada će na stadionu ''Asim Ferhatović – Hase'' gostovati Sarajevu.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC