• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zna Lampard šta radi, Čelsijeva djeca sada koštaju stotine miliona!

Autor mondo.rs

Višestruko se "plavcima" isplatila zabrana transfera ljetos.

 Celsi-Frenk-Lampard-dobar-izbor-djeca-kostaju-stotine-miliona Izvor: MICHAEL REGAN/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Čelsi je prošlog ljeta bio pod zabranom dovođenja novih igrača, što je Frenk Lampard iskoristio da uvede brojne klince iz omladinskog pogona u prvi tim.

Zabrana je trebalo da traje i na zimu, ali je presuda oborena. Suspenzija od ljeta je uveliko dalo rezultata, jer su mnogi od klinaca postali već sastavni deo prvog tima, a njihova vrijednost dostigla je 200 miliona evra!

Možda će vas zanimati

Tami Abraham, Ris Džejms, Kalum Hadson-Odoi, Mejson Maunt i Fikajo Tomori su i te kako iskoristili priliku koju im je ukazao dokazano genijalni Lampard, a vrlo uskoro se očekuju velike stvari i od Bilija Gilmora.


Pa, kako se kotira svako od Čelsijevih bisera?

Fikajo Tomori: Ovaj 22-godišnji štoper išao je tri puta na pozajmicu – Brajton, Hal i Derbi kaunti. Februara 2019. njegova cijena iznosila je sedam miliona evra. Godinu dana kasnije ona iznosi 20 miliona.

Mejson Maunt: Poslije nekoliko pozajmica u klubove kao što su Vitese i Derbi kaunti, Maunt je ove sezone dobio šansu da zaigra u Čelsiju i odmah se izdvojio. Njegova cijena skočila je sa prošlogodišnjih 10 miliona na čak 45 miliona evra!

Kalum Hadson-Odoi: Ovaj 19-godišnjak odigrao je do sada 17 utakmica u Premijer ligi za Čelsi. On je prošao kroz mlađe kategorije, a prve minute u seniorima zabilježio je prije dvije sezone. Za samo godinu dana njegova tržišna cijena skočila je sa 25 na 35 miliona evra.

Tami Abraham: U 24 utakmice ove sezone postigao je 13 golova, a njegova cijena skočila je sa 15 miliona na fantastičnih 50 miliona evra!

Ris Džejms: Džejms ima 20 godina, a ove sezone je odigrao 13 prvenstvenih mečeva sa "plavcima" godinu dana nakon što je bio na pozajmici u Viganu, gdje je dobio neke minute. Februara 2019. koštao je samo milion evra, a sada mu je cijena 15 miliona. Aferim.

Bili Gilmor: Ovaj 18-godišnji vezista je budućnost Čelsija. Iako obično igra za rezerve, ove sezone je odigrao dvije prvenstvene utakmice. Frenk Lampard je prošlog ljeta odbio sve ponude da ode na pozajmicu, tako da je njegova cijena skočila na tri miliona evra.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC