• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gobeljić zove zvezdaše: Dođite da vidite šta ima novo

Autor mondo.rs

"Krećemo od nule, kao što je trener Dejan Stanković više puta ponovio", ističe desni bek crveno-bijelih.

 Crvena-zvezda-Cukaricki-Superliga-Marko-Gobeljic Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Tačno dva meseca poslije duela sa Čukaričkim na svom stadionu i pobjede 3:1, fudbalere Crvene zvezde čeka duel protiv istog rivala, ali sada na Banovom brdu.

Biće to prva takmičarska utakmica crveno-bijelih u 2020. godini.

Možda će vas zanimati

"Svi smo srećni što nastavljamo sezonu. Teži dio, pripremni period, je iza nas i sada nas očekuju izazovi u Superligi gdje stremimo najvišem cilju. Znamo snagu Čukaričkog, imaju izuzetno jak tim za naše uslove, odličnog trenera, a na umu nam je i posljednji poraz na njihovom terenu kad smo ispustili vođstvo 2:0. Spremni smo za jedan težak meč i nadamo se uspješnom ishodu", priželjkuje Marko Gobeljić.

Desni bek crveno-bijelih osvrnuo se i na rad sa novim trenerom, Dejanom Stankovićem.

"Imamo mnogo noviteta u igri koje smo tokom priprema vrlo dobro shvatili i sprovodili na terenu. Nadam se ofanzivnijoj, energičnijoj Zvezdi i vjerujem da ćemo igrama na terenu to pokazati navijačima. Oni od nas mogu da očekuju nešto novo i nadam se da će im se svidjeti to što će vidjeti. Vjerujem da će najvjerniji navijači ispuniti onaj dio gostujuće tribine na stadionu Čukaričkog i pozivam ih da dođu u što većem broju i da nas podrže u namjeri i cilju da ostvarimo uspjeh".

Zvezda u drugi dio sezone ulazi sa velikih 11 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Partizan i na odličnom je putu da osvoji treću uzastopnu titulu, ali Gobeljić se poziva na riječi novog trenera, koji je rekao da "počinje od nule".

"Krećemo od nule, kao što je trener Dejan Stanković više puta ponovio. U svaki meč ulazimo 100 odsto koncentrisani, angažovani, motivisani, željni da pobijedimo i na kraju osvojimo najviše bodova. Idemo meč po meč, za nas u ovom času postoji samo Čukarički", istakao je zamjenik kapitena Milana Borjana.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC