• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savo nezadovoljan: Ako hoćemo pobede u aprilu, moramo danas da ih zaslužimo

Autor mondo.rs

Trener Partizana je imao šta da kaže o igri svog tima uprkos ubedljivoj pobedi protiv Radnika.

 Partizan - Radnik 3:0 Savo nezadovoljan: Ako hoćemo pobede u aprilu, moramo danas da ih zaslužimo Izvor: MN PRESS

Partizan je možda prvi takmičarski meč u 2020. godini okončao sigurnim trijumfom 3:0, ali Savo Milošević nije bio zadovoljan viđenim od strane svojih igrača.

Crno-beli su slavili golovima Zorana Tošića i Bibasa Natha, ali sva tri pogotka bila su "plod" prekida - dva iz slobodnih udaraca i jedan iz penala.

Možda će vas zanimati

Milošević kaže da bi to protiv ozbiljnijeg protivnika bio problem.

"U najkraćem, dobro je da smo dobili tri boda. Dosta stvari nisu bile baš onakve kakve smo želeli da budu. Verovatno još fali takmičarski ritam. I tu imamo neko opravdanje, ali smo imali lošu koncentraciju u prvih 10-15 minuta i loš energetski pristup. Za tako loše otvaranje utakmice baš i nemamo opravdanje", kaže Milošević.

"Razumem fizički aspekt da nismo još u takmičarskom ritmu i da to može da bude problem, ali očigledno postoji još neki problem da mislimo da možemo da dobijamo protivnike lako. I danas smo imali sreću da postignemo sva tri gola iz prekida. Biće utakmica u kojima to neće biti dovoljno", napominje.

"Onakav početak bi nas protiv nekog jačeg rivala koštalo, kao što nas je i koštalo u prošlosti. Većim delom nisam zadovoljan, mnogo stvari moramo da popravimo."

Trener Partizana ističe i da je svaku utakmicu tokom zimske pauze njegova ekipa odigrala na višem nivou nego protiv Radnika.

"Generalno, svaka od tih utakmica je bila ozbiljno igrački bolja od ove danas. Tako da ne mogu da da budem zadovoljan. A što se tiče nervoze, ona je bila prisutna upravo zbog toga, jer kada tako radite, može da se desi da izgubite bodove. Najviše od svega me nervira što danas nismo izgubili bodove, ali negde će se to vratiti. Sve se zaslužuje, i dobro i loše. Ako hoćemo da dobijamo utakmice u aprilu, to moramo danas da zaslužimo. A ne kada mi odlučimo da ćemo dati maksimum. Svaka utakmica mora da se da maksimum od prvog do 90. minuta, a danas nismo bili na maksimumu."

Trener Radnika Simo Krunić čestitao je crno-belima na pobedi.

"Partizan je ovog momenta bolji tim od nas i čestitam mu na pobedu. Pokušali smo da ugrozimo protivnika, ali nam nije uspelo. Mogli smo možda i bolje, ali to je šta imamo u ovom trenutku protiv izuzetno kvalitetnog Partizana", rekao je Krunić.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC