• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Monako bi Mertensa, "kneževi" nude "brdo" love

Autor mondo.ba

Klub iz Kneževine zainteresovan za Belgijanca, koji bi Monako mogao da pojača nja ljeto kao slobodan igrač, kada mu istekne ugovor sa Napolijem.

 Monako nudi ugovor Drisu Mertensu Izvor: Guliver/Getty Getty Images/Francesco Pecoraro

Italijanski mediji prenose informaciju da je Monako zainteresovan za Drisa Mertensa, te da je Belgijancu navodno već ponuđen ugovor, sa znatno većom platom od one koju trenutno ima u Napoliju.

Mertens je ugovorom sa Napolitancima vezan do juna tekuće godine i sve je izvjesnije da bi nakon sedam godina mogao da napusti stadion "San Paolo".

Možda će vas zanimati

Iako je omaleni reprezentativac Belgije upravi Napolija rekao da bi želio da ostane, ali uz odgovarajuće povećanje plate, dogovora o nastavku saradnje za sada nije bilo, te bi u slučaju odlaska u Francusku, Mertens dres "kneževa" obukao kao slobodan igrač.

"Korijere delo Sport" donosi ekskluzivnu vijest da je Belgijancu ponuđen dvogodišnji ugovor prema kojem bi zarađivao pet miliona evra godišnje, dok bi za sam potpis ugovora zaradio dodatnih pet miliona evropskih novčanica.

Ranije je bilo riječi da Napolitanci mogu da mu ponude maksimalno 4,5 miliona evra (trenutno su njegova godišnja primanja oko četiri miliona) i da preko toga neće ići.

Takođe, prvi čovjek kluba Aurelio di Laurentis obećao je Mertensu funkciju u klubu po završetku karijere.

Mertens će u maju proslaviti 33. rođendan, a od ljeta 2013. godine član je Napolija. Prethodno je nastupao za PSV Ajndhoven.

Podsjetimo, proteklog vikenda Mertens je donio pobjedu svom timu u gostima protiv Kaljarija 120. pogotkom, čime se približio rekorderu Mareku Hamšiku na samo gol zaostatka.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC