• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VIDEO: Ovako je izgledao prvi dan Igora Kokoškova u duksu Srbije

Autor mondo.rs

Novi selektor "orlova" predstavio se ovdašnjoj javnosti u hotelu "Kraun Plaza"

 Igor Kokoškov selektor Srbije prvi dan u duksu Srbije Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Dan posle burnog finala Kupa Radivoja Koraća i trijumfa Partizana u Nišu, košarkaška vest dana za ponedeljak bila je okupljanje reprezentacije Srbije u Beogradu, pod vođstvom novog šefa struke - Igora Kokoškova.

Naslednik Aleksandra Saše Đorđevića održao je konferenciju za novinare u hotelu "Kraun Plaza", tradicionalnoj bazi "A" selekcije Srbije, a uz njega je govorio i predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović.

Možda će vas zanimati

Prvi čovek Saveza poželeo je sreću novom šefu struke i govorio o razlogu zbog kojeg Miloš Teodosić nije došao na okupljanje.

U prisustvu legende srpske i svetske košarke, Dušana Dude Ivkovića, kao i predstavnika Saveza Nenada Krstića, Igora Rakočevića i drugih, Kokoškov je zahvaljivao na čestitkama i govorio o principima igre koju želi od svog tima.

"Nisam američki, već srpski trener koji radi u Americi", naglasio je Kokoškov.

Igrači nisu prisustvovali konferenciji za novinare jer su posle ručka otišli na zajednički odmor, a najveću pažnju izazvao je dolazak iskusnih Novice Veličkovića, koji praktično deceniju nije bio među orlovima", kao i Marka Simonovića, koji je promenio odluku o povlačenju.

Njih dvojica bili su među igračima koji su se srdačno pozdravili sa Ivkovićem, kome je Kokoškov takođe zahvalio na pomoći u sklapanju svoje saradnje sa KSS.

Izvor: MONDO/Mladen Šolak

S obzirom na to da će novi, Igorovi "orlovi" prvu utakmicu odigrati u četvrtak u Finskoj, na put ka Baltiku krenuće već u utorak. U inostranstvu će se pripremati za meč na bučnom terenu domaćina, a usput se i brzo navikavati na principe novog selektora.

Kapiten u toj utakmici biće Miroslav Raduljica.

Takođe, posle konferencije Košarkaški savez je ozvaničio i vest da će se ekipi pridružiti bek Mege Luka Ašćerić, jer je košarkaš Crvene zvezde došao u hotel sa problemom sa rukom, koja je u gipsu.

Borbeni igrač crveno-belih govorio je novinarima o svojoj povredi.

Tako je počela era Igora Kokoškova na klupi reprezentacije Srbije.

Vremena za mnogo upoznavanja ovih dana neće biti, jer ekipu u četvrtak čeka meč protiv Finske, a onda duel protiv Gruzije u hali "Aleksandar Nikolić", gde će uspešni NBA stručnjak prvi put voditi ekipu svoje zemlje na domaćem terenu.

"Orlovi", Igore, srećno!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC