• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Za Ibru su već počele kvalifikacije za Ligu šampiona!

Autor mondo.rs

Mogao bi Zlatan i naredne sezone da igra Seriju A.

 Serija-A-AC-milan-Paolo-Maldini-Zlatan-Ibrahimovic-ostaje-ako-se-izbori-Liga-sampiona Izvor: ANTONIO CALANNI/AP, Tanjug

Jedan od najboljih napadača koje je Milan imao u istoriji, a sasvim sigurno najboljih u posljednjih desetak godina, mogao bi da ostane u klubu. To je otkrio Paolo Maldini, čovjek koji bi mogao da bude smijenjen i možda i najveća legenda kluba.

Nekadašnji reprezentativac Švedske je nakon završene avanture u MLS-u dugo birao klub, a na kraju se opredijelio za povratak u dobro poznatu sredinu. U Italiji je još uvek idol. Potpisao je ugovor na samo šest mjeseci.

Možda će vas zanimati

Ono što smo tada pretpostavili, sada je otkrio Paolo Maldini. Nije riječ samo o šestomjesečnom ugovoru, već i o jednoj klauzuli koja će radovati navijače italijanskog tima. Boravak u Milanu može da bude dosta duži.

Ukoliko Milan uspije da se izbori za učešće u Ligi šampiona naredne sezone, aktiviraće se dodata klauzula i ugovor kluba i napadača će se produžiti. Za cijelu jednu sezonu, u kojoj bi Milan imao i mnogo veće ambicije.

Fudbalski klub iz Milana je na početku ove sezone odlučio da se ne takmiči u Ligi Evrope, odnosno da propusti sezonu u Evropi kako bi ''ispeglao'' finansijski fer-plej. Elitno evropsko takmičenje nisu igrali od sezone 2013-14, a kada je Ibrahimović u klubu postoji i nada da će se vratiti u Ligu šampiona.

Ipak, to danas djeluje kao preveliki zalogaj. Ekipa Milana zaostaje devet bodova za Atalantom i ima meč više od tima iz Bergama. Na sve to izabranici Đampjera Gasperinija izgledaju kao kvalitetniji sastav.

Velike ambicije tima koji se posljednjih godina muči sa povratkom na staze uspjeha biće testirane veoma brzo. Revanš polufinala kupa protiv Juventusa, kao i ligaški mečevi sa Romom, Lacijom, Juventusom i Napolijem u naredna dva mjeseca pokazaće koliko tim može.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC