• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mhitarijan uvjeren: Roma može do četvrtog mjesta!

Autor mondo.rs

Dvije vezane pobjede ohrabrile su navijače "vučice"

 Mhitarijan uvjeren: Roma može do četvrtog mjesta! Izvor: PAOLO BRUNO/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Poslije serije od pet utakmica bez pobjede, uključujući i eliminaciju iz Kupa Italije, Roma je vezala pobjede u Ligi Evrope i Seriji A. U prvenstvu sada zaostaje tri boda za Atalantom na četvrtom mjestu, posljednjem koje vodi u Ligu šampiona.

Uprkos krizi Henrih Mhitarjan vjeruje da njegov tim može da se domogne četvrte pozicije, ali ističe da tim ne treba da se zanosi poslije sjajne igre i pobjede od 4:0 nad Lećeomu nedjelju.

Možda će vas zanimati

"To je bila važna pobjeda da bismo povratili malo samopouzdanja za sljedeće utakmice. Nije bilo lako, ali moramo da povratimo vjeru u prvenstvo. Vjerujemo u četvrto mjesto, naravno. Ali, moramo da idemo utakmicu po utakmicu i ostanemo koncentrisani. Ne smijemo da razmišljamo o tome da nas čeka 13 kola. Prvo igramo protiv Genta, pa tek onda stiže Kaljari", rekao je "Miki" za klupski televiziju.

Reprezentativac Jermenije postsigao je drugi gol na utakmici protiv Lećea i odigrao je svih 90 minuta na Olimpiku. Poslije toga je obećao da će biti miran i samo raditi da se poboljša još više.

"Tim je povratio samopouzdanje sa ove dvije pobjede, ali moramo uvijek da se trudimo da se popravimo. Nikada ne treba da prestajemo da se unapređujemo, moramo da budemo spremni da se prilagodimo svakom budućem protivniku", rekao je Mhitarjan.

Roma je prvu utakmicu protiv Genta u šesnaestestini finala Lige Evrope dobila 1:0 i sa tim rezultatom ide u Belgiju na revanš.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC