• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sari stalno priča, ali ne razumije igrače - Juventus mora da igra BRŽE!

Autor mondo.rs

Trener Juventusa revoltiran je nakon prvog meča protiv Liona.

 Sari stalno priča, ali ne razumije igrače - Juventus mora da igra BRŽE! Izvor: Guliver/Alessandro Sabattini/Getty Images

Ekipa Juventusa je poražena u prvom meču nokatu faze u ovoj sezoni Lige šampiona. Na gostovanju u Francuskoj, samo jedan gol je bio dovoljan da Lion savlada italijanskog šampiona.

Nezadovoljan igrom svog tima, ali i ponašanjem igrača tokom meča, Mauricio Sari je nakon meča imao izjavu na kakve nismo navikli. On je ljut je igrači ne shvataju njegove ideje.

Možda će vas zanimati

 Pogodak Lukasa Tusara, kog je Lion već prodao Herti i ostavio na pozajmici do ljeta, znači da će tim iz Torina imati mnogo muke u revanšu. Moraće da nadoknade zaostatak, ali trenutno ne deluju kao ekipa koja rutinski okreće stvari u svoju korist.

Za razliku od nekih prethodnih sezona, kada su pod Maksom alegrijem bili veoma takmičarska ekipa, danas Juventus ima i svojevrsne padove u igri. To je jedna od stvari koje se ne sviđaju Sariju.

''Ne mogu da shvatim zašto se lopta ne kreće brže. Stalno pričam da moramo da igramo tečnije. Naših prvih 45 minuta je lopta išla previše sporo, bez kretnji igrača. U toj situaicji vas protivnik pritisne, oduzme vam loptu i postigne gol'', rekao je nekadašnji bankarski službenik.

Bivši trener Napolija i Čelsija, sa kojima je igrao karakterističan fudbal, nezadovoljan je situacijom. On je u tim iz Torina doveden kako bi implementirao brži, dinamičniji i gledljiviji fudbal, ali to za sada nije slučaj.

''Nastavak meča je bio malo bolji. Ne znam zašto igrači ne shvataju važnost brze igre. imali smo trening juče i na treningu se dodajemo duplo brže nego na meču. neke stvari radimo lošije nego na treninzima, ali nastaviću da govorim igračima kako treba'', rekao je Italijan.

Po informacijama koje su stizale iz Italije, ni čelnici Juventusa nisu prezadovoljni Alegrijevim radom. pominjao se povratak Alegrija, koji je demantovan, zatim i ''šuškanja'' o Pepu Gvardiolu, ali i još neke opcije, ukoliko Sari dobije otkaz prije kraja sezone.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC