• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Real pitao za Van Dajka, Liverpul odmah spremio blanko ček

Autor mondo.rs

Ništa se ne prepušta slučaju...

 Virdzil-van-Dajk-Real-Madrid-novi-ugovor-Liverpul Izvor: DAVID RAMOS/GETTY IMAGES EUROPE, GULIVER/GETTY IMAGES/DAVID RAMOS

Najbolji štoper svijeta Virdžil van Dajk djelovao je u početku kao skupo i nedokazano pojačanje, ali vremenom se ispostavilo da je to najbolji potez Liverpula u ovoj deceniji.

Skupo plaćeni Holanđanin vrlo brzo je popravio čitavu odbranu "redsa", postao kapiten i vodio ih ka osvajanju Lige šampiona, na putu je da to učini i u Premijer ligi, ali kako to obično biva - takvi uspjesi znače i interesovanje bogatijih klubova.

Možda će vas zanimati

Prethodnih dana na Ostrvu se priča da je Real Madrid spreman da ponudi više od 150 miliona funti za Virdžila van Dajka, a Liverpul je u strahu da će to zagolicati maštu njihovog štopera.

Zbog toga se u klubu ubrzano radi na pregovorima oko produžetka ugovora sa Van Dajkom, a u to ime spremni su da ga učine najbolje plaćenim defanzivcem svijeta. Za sada se ne pominju konkretne cifre sem one koja kaže da bi Van Dajk od Liverpula mogao da dobije 50 miliona funti.

To može da bude dovoljno ili ne u zavisnosti od toga na koji period će Holanđaninu biti obećan taj novac, a već je jasno da će u ugovoru biti i bogate klauzule za osvajanje trofeja.

Momak iz Brede ima ugovor sa Liverpulom do 2023. godine, a na "Enfildu" se nadaju da neće morati da razmišljaju o njegovom odlasku sve do penzije. Vidjećemo da li će u takvoj namjeri i uspeti, pošto možda VVD ima druge ambicije.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC