• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ako Luka Jović nešto ne promijeni, Rajola na ljeto dovodi HOLANDA u Madrid

Autor mondo.rs

"Zbog toga, 'beli' bi trebalo da dovedu centarfora i treće ljeto zaredom", konstatovao je Hoze Feliks Dijaz na stranicama jutrošnje "Marke".

 Real Madrid - Marka - Moguć transfer Erling Braut Holand na ljeto Izvor: Tanjug, Alvaro Barrientos/AP

Tako to obično biva u Madridu. Kada Real Madrid gubi, top teme u "Marki" i "Asu" po pravilu su skupa pojačanja.

Ništa drugačije nije bilo ni poslije neprijatne lekcije koju je Pep Gvardiola ispredavao u srijedu na "Santijago Bernabeu" stadionu, na koji već večeras stiže još jedan osvajač iz Katalonije, zloslutni Leo Mesi.

Možda će vas zanimati

Bez obzira na to što bi odbrana sopstvenog gola trebalo da bude udarna tema u razgovorima o slabostima ovog tima, a potom i mogućnosti potrošenog veznog reda u kom na utakmici sa Mančester sitijem nije bilo mjesta za Tonija Krosa, pažnja uredništva "Marke" zadržala se na jalovoj igri navale koja u drugoj sezoni od odlaska Kristijana Ronalda previše zavisi od forme Karima Benzeme.


Izdvajajući Marijana Dijaza iz Liona i Luku Jovića iz Ajntrahta kao izbore predsjednika Florentina Pereza za pojačanja u špicu, sportski list podsjetio je da prvi ima četiri gola za 790, a drugi dva gola za 770 minuta na terenu i da taj prosjek ne nagovještava bolje dane za trenera Zinedina Zidana.

"Zbog toga, 'bijeli' bi trebalo da dovedu centarfora i treće ljeto zaredom, osim ukoliko se dogodi drastična promjena u Jovićevim igrama prije kraja sezone", napisao je jedan od vodećih novinara redakcije, Hoze Feliks Dijaz.

"Postoji rastuća zabrinutost u klubu kada se govori o postizanju golova, naročito od kada je Benzema pao u formi početkom 2020. godine", nastavio je Feliks Dijaz i podsjetio da pored "nedostižnog" Kilijana Mbapea na tržištu postoji još nekoliko ozbiljnih pojačanja.


"Real Madrid već je dovođen u vezu sa nekoliko imena, a izdvajaju se Lautaro Martinez, Timo Verner i, jedno koje se izdvojilo u međuvremenu, Erling Braut Holand", navodi novinar "Marke", ne mareći za to što je norveška gol-mašina pojačala Borusiju Dortmund prošlog mjeseca.

U tom smislu, Feliks Dijaz navodi Holandovog agenta Mina Rajolu kao čovjeka koji bi mogao da izvede naizgled nemoguć - da 19-godišnjak dva puta u kalendarskoj godini promijeni klub i već na ljeto postane igrač Real Madrida.

"Odnosi Reala i Borusije su odlični, što bi svakako pomoglo u tom slučaju, kao i činjenica da su ponovo uspostavljeni kontakti sa njegovim menadžerom, Rajolom. Holand bi trebalo da košta oko 75 miliona evra, a za razliku od Martineza ne bi zauzeo ograničena mjesta za igrače rođene van granica EU", konstatovao je novinar i zaključio da u Madridu u ovom trenutku postoji konkretno interesovanje za Norvežanina.

U tom slučaju, Zidan ili neko drugi na mjestu trenera, imao bi na raspolaganju dvojicu norveških "vunderkidova" od kojih stariji ove sezone dominira La Ligom kao pozajmljen fudbaler.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC