• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dao je četiri gola Zvezdi, a kod Murinja ne igra jer se druži s mafijom!

Autor mondo.rs

Radi se o sinu jednog od najpoznatijih članova čuvenog Kinahan kartela.

 Troj-Perot-Totenhem-ne-igra-zbog-mafije-fotografije Izvor: Guliver/Milos Bicanski/Getty Images

Žoze Murinjo našao se u problemu nakon što se Hari Kejn povredio početkom januara, posebno zbog toga što nema pravu zamjenu za njega, tako da su se u špicu smjenjivali fudbaleri kojima mjesto isturenog napadača poput Lukasa Mure, Delea Alija, Hjung Min Sona...

Mnogi su se pitali zbog čega šansu nije dobio talentovani Troj Perot (17) koji se iz redova Spursa najavljuje kao punopravni naslejdnik Harija Kejna, a engleski tabloidi imaju zanimljivu teoriju.

U pitanju je 18-godišnji momak iz Dablina koji bilježi nestvarne brojke u mlađim kategorijama, pamtite ga možda po četiri gola Crvenoj zvezdi u Ligi šampiona mladih u pobjedi od 9:2, ali za sada minuti u seniorskoj konkurenciji izostaju.

Možda će vas zanimati

Debitovao je početkom decembra u pobjedi nad Barnlijem (5:0) kod Murinja, da bi prve minute, odnosno minut (!), zabilježio proteklog vikenda u porazu od Vulverhemptona (3:2).

Zašto ga nije bilo u međuvremenu?

Britanski tabloidi pišu o tome da se Perot druži sa sinom jednog od najvećih narkodilera, a da je zajedno sa starijim saigračem Deleom Alijem fotografisan u njegovom društvu u Dubaiju, pa da je to jedan od razloga zbog kojih ga je Totenhem "sklonio" na neko vrijeme.

Momak u čijem društvu je primijećem zove se Li Birn i sin je Lijama Birna, jednog od istaknutijih članova takozvanog "Kinahan" kartela poznatog na Ostrvu.

Perot i "mali" Birn družili su se sa još jednim poznatijim narko dilerom Šonom Litlom, prenose britanski mediji, međutim Litl je ubijen prošle godine posle obračuna bandi, a njih dvojica odala su mu počast na društvenim mrežama.

Talentovani irski napadač poslije potpisivanja profesionalnog ugovora sa Totenhemom, takođe je fotografisan u društvu sina istaknutog kriminalca.

Slučajnost ili ne, nadamo se da mu ovo neće uticati na napredak u karijeri!

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC