• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Totenhem u velikim problemima - povreda Kejna je ozbiljna

Autor mondo.rs

Pauza će trajati duže nego što se mislilo

Problemi za Totenhem ne prestaju. Ekipa će morati na "popravni" protiv drugoligaša Midlsbroa u FA Kupu, sa kojim je u nedjelju odigrao 1:1, a poslije toga je Žoze Murinjo potvrdio da je povreda Harija Kejna ozbiljna.

"Ljekari treba da pričaju o tome i da daju zvaničan izvještaj. Jedino što mogu da kažem je da osjećaj koji sam imao, da povreda nije mala, ispostavio se kao tačan. Nije blaga povreda, ali ne mogu da pričam o tome koliko će pauzirati", rekao je Murinjo.

Možda će vas zanimati

Kejn se povrijedio prvog dana januara. Prve prognoze govorile su da će pauzirati mjesec do mjesec i po dana, ali sada se govori da bi harizmatični centarfor mogao da pauzira čak do marta.


To znatno ograničava opcije Totenhema u napadu, gdje će sada morati da se oslone na Son Heung-mina ili Lukasa Mouru. Prvi najbolje funkcioniše kao drugi napadač, a drugi je klasično krilo, ali je bio strijelac izjednačujućeg gola protiv Midlsbroa.

"Momci su uradili koliko su mogli. Ne možete pretvoriti Lukasa ili Sona u broj devet, kao što je Kejn, tako da moramo da pokušavamo druge stvari i to ćemo raditi sve dok je Hari odsutan. Svaki minut koji nije sa nama nam znači i veliki je gubitak za nas, on nam je jako važan. Ali, moramo to da prihvatimo i da se borimo sa momcima koji su nam dostupni", rekao je Murinjo.

Situacija nije baš sjajna za "pijevce", koji nemaju pobjedu već tri utakmice. Godinu su završili remijem sa Noričom 2:2, novu počeli porazom od Sautemptona 1:0, a sada su igrali 1:1 sa drugoligašem Midlsbrom.

Da stvari budu gore, Totenhem za vikend dočekuje "podivljalog" lidera Liverpul.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC