• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Norveška - Srbija pred praznim tribinama? Sve su veće šanse...

Autori mondo.rs Autori Tanjug

Sve su glasnije i realnije priče da će se meč polufinala baraža Lige nacije u Oslu 26. marta igrati bez prisustva publike

 Norveška - Srbija pred praznim tribinama? Sve su veće šanse... Izvor: MONDO/J. Terzić

Fudbalsku reprezentaciju Srbije 26. marta očekuje važan duel sa selekcijom Norveške u Oslu, u polufinalu plej-ofa C Lige nacija za plasman na EURO 2020.

Kako se dan igranja utakmice bliži sve su glasnija nagađanja o tome da li se taj duel igrati pred praznim tribinama. Mogućnost da se igra bez prisustva publike pojavila se odmah nakon prvih registrovanih slučajeva koronavirusa u Evropi, a budući da ima obolelih i u Norveškoj, u toj zemlji preduzete su rigorznije mere.

Možda će vas zanimati

Lokalni list "VG" navodi da su šanse da se meč održi bez prisustva gledalaca daleko veće nego pre nekoliko dana, budući da u Norveškoj već ima više od 100 ljudi zaraženih koronavirusom.

Jedna od prvih mera koje su uvele mnoge države je da se zabrani ulaz navijačima na sportske manifestacije, a Norvežani su upravo posegli za tim pošto su doneli odluku da se ovog vikenda tradicionalni Holmenkolen festival nordijskih sportova održi bez publike.

Iako su za taj događaj organizatori prodali više od 27.000 ulaznica, odlučili su da ulaz za posetioce ipak bude zatvoren prema preporuci vlasti.

Selektor Norveške Lars Lagerbek, koji nikad nije izgubio utakmicu na Uleval stadionu otkako je na toj funkciji, smatra da bi odluka o nastupu pred prisustva publike napravila problem.

"Izgubili bismo tu malu prednost koju imamo u odnosu na Srbiju, da igramo pred našim navijačima. Mada, ako je sve to u cilju sprečavanja širenja koronavirusa, onda ćemo morati da poštujemo odluku", rekao je Lagerbek.

Utakmica Norveška - Srbija izaziva veliku pažnju javnosti i za taj događaj, koji je zakazan za 26. mart od 18 sati, već je rasprodato svih 28.000 ulaznica.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC