• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ona nije vidjela, VAR soba jedva: Arsenal za milimetar bolji od Vest Hema!

Autor Milutin Vujičić

Vijećali su i vijećali, mjerili, premjeravali, pa na kraju odlučili da je gol regularan.

 Premijer liga Arsenal - Vest Hem 1-0 Izvor: Guliver/Laurence Griffiths/Getty Images

Sijan Mejsi-Elis samouvjereno je podigla ofsajd zastavicu u 78. minutu kada je lopta stigla do Mesuta Ozila, koji će dodati za strijelca Aleksandra Lakazeta, ali gotovo svi na terenu bili su sigurni da je donesena ispravna odluka, čak se ni Francuz nije bunio...

Ipak, kada je iz VAR sobe počelo premjeravanje, porasle su nade navijača Arsenala, pa je poslije više od tri minuta na semaforu zasvjetlilo "nije ofsajd", za nevjerovatnu radost Lakazeta.

ARSENAL - VEST HEM 1:0 (0:0)

Možda će vas zanimati

Na kraju je presudio "koji milimetar" između stopala Mesuta Ozila i Anđela Ogbone, mada je bivši reprezentativac Njemačke dodao Lakazetu glavom, odakle bi mnogi šutirali, upisavši tako tek drugu asistenciju u ovoj sezoni Premijer lige.

Za nju će morati da se zahvali Kevinu Frendu iz VAR sobe, pošto je Martin Etkinson vjerovao u procjenu pomoćne sutkinje Sijan Mejsi-Elis.

Arsenal je inače čitav meč dominirao u posjedu lopte (69%), ali je rjeđe ulazio u šanse u malom gradskom derbiju, štaviše - može se reći da se Vest Hem na kraju i ispromašivao, pa će Dejvid Mojes biti nezadovoljan što iz ovog meča odlazi praznih ruku.



Artetina ekipa je tako vezala osmi meč bez poraza i uključuje se u borbu za evropska takmičenja, pošto su sada na tri boda od šestoplasiranog Šefilda, koji je danas pobijedio Norič, takođe 1:0, golom Šarpa.

Vijest dana stigla je sa "Enfilda" gdje je Liverpul na "otvaranju" 29. kola Premijer lige prekinuo crni niz, dok u utakmicama od 16 časova bilo premalo golova, vidjeli smo tek četiri, u pomenutim pobjedama Arsenala, Šefilda, kao i Njukasla i Kristal palasa, dok u duelu Vulvsa i Brajtona nije bilo pogodaka, a nije bilo ni rukovanja...

PREMIJER LIGA 29. KOLO: STRELCI, REZULTATI I TABELA!

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC