• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Verner priznao da razmišlja o prelasku u Liverpul, Siti ili Junajted!

Autor mondo.ba

Napadač RB Lajpciga Timo Verner potvrdio je da razmišlja o transferu u englesku Premijer ligu, pomenuvši tri kluba - Liverpul, Mančester junajted i Mančester siti, kao potencijalne nove poslodavce.

 Timo Verner transfer, Liverpul, Mančester junajted, Mančester siti Izvor: Guliver/Getty Images/Lukas Schulze/Stringer

Brojni klubovi Premiješipa bi rado doveli 24-godišnjeg napadača, koji je ove sezone u svim takmičenjima postigao 27 golova i 11 asistencija, ali sudeći prema tvrdnjama medija na Ostrvu, najbliži je prelasku u Liverpul.

Verner je očigledno svjestan svih spekulacija, pa je uoči utakmice sa londonskim Totenhemom u Ligi šampiona, priznao da nije siguran da li će napustiti njemački klub, niti gdje bi volio da nastavi karijeru.

Možda će vas zanimati

"U ovom trenutku u profesionalnom fudbalu postoje dvije opcije. Prvo je da budem dio tima poput Liverpula ili Mančester sitija. Oni imaju dobru takmičarsku ekipu sa sjajnim trenerima (Jirgen Klop i Pep Gvardiola). Ali pitanje je da li bih želio u takve timove jer imaju žestoku konkurenciju. To je ono o čemu morate da razmišljate", izjavio je Verner, a prenijeli engleski mediji.

Ako ćemo da čitamo između redova, napadač RB Lajpciga se brine oko eventualne minutaže na "Enfildu", jer bi Nijemca dolaskom u Liverpul očekivala žestoka "bitka" za mjesto u napadu sa Mohamedom Salahom, Sadio Maneom i Robertom Firminom.

Zato mu se dopada i ideja da ode u neku sredinu, koja je u fazi obnove poput kluba sa "Old Traforda".

"Druga opcija su ekipe koje trebaju neke velike promjene, jer su ranije osvajale brojne trofeje, ali više nisu na najvišem nivou. Po meni, jedan od takvih timova je Mančester junajted. Zato se u ovom trenutku karijere moram zapitati da li želim biti dio takvog tima, da stvorim nešto novo ili da ostanem u svojoj ekipi i probam da napravim nešto sjajno?".

Engleski mediji su na osnovu ovih izjava zaključili da ni sam Verner nema pojma šta ustvari želi i u kom pravcu će se kretati njegova karijera. Sigurno je jedino da nam se bliži ljetnji prelazni rok i sve spekulacije koje donosi sa sobom!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC