• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oglasio se Rugani: ''U redu sam, apelujem na sve da poštujemo pravila!''

Autor mondo.ba

''Apelujem na sve da poštuje pravila, zato što virus ne pravi razliku! Učinimo to zbog sebe, za sve one koje volimo i sve u našem okruženju'', napisao je zaraženi fudbaler Juventusa na Instagramu

 Danijele Rugani u redu sam poštujmo pravila koronavirus Izvor: Gabriele Maltinti/Getty Images Europe

Torinski Juventus sinoć se oglasio saopštenjem u kojem je navedeno da je član ovog kluba, defanzivac Danijele Rugani, zaražen koronavirusom, koji je uzeo maha u brojnim zemljama širom svijeta.

Povodom te situacije, zbog koje je kompletan tim ''bjankonera'' u karantinu (baš kao i prvotimci Intera koji su prije samo četiri dana igrali ''Derbi Italije'' sa Juventusom), oglasio se i sam Rugani, koji je postao prvi fudbaler u Seriji A koji je zaražen ovim virusom.

Možda će vas zanimati

''Pročitali ste vijesti i zbog toga sam odlučio da informišem sve one koji brinu o mom zdravstvenom stanju – u redu sam'', napisao je, prije svega, Rugani u objavi na društvenoj mreži Instagram.

''U ovom trenutku, osjećam obavezu da se zahvalim svim doktorima i medicinskim sestrama koji čine ogromne napore u bolnicama kako bi se izborili sa ovom situacijom'', naveo je defanzivac ''stare dame'', koji je, na kraju, javnosti poslao posebnu poruku.

''Apelujem na sve da poštuje pravila, zato što virus ne pravi razliku! Učinimo to zbog sebe, za sve one koje volimo i sve u našem okruženju.''

Kako rekosmo, zbog ove situacije sa svojim saigračem, cijela ekipa Juventusa koja je trenirala sa Ruganijem (izuzev Kristijana Ronalda) nalazi se u karantinu, tako da revanš utakmica Lige šampiona protiv Liona, koja je planirana za 18. mart, neće biti igrana u tom terminu, a veliko je pitanje da li će uopšte dva tima odmjeriti snage...

Podsjetimo, povodom širenja koronavirusa u Italiji, odlučeno je da se sva sportska dešavanja u ovoj zemlji zabrane do 3. aprila.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC