• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Golman Bornmuta u samoizolaciji zbog koronavirusa

Autor mondo.ba

Artur Boruc, golman Bornmuta, zajedno sa još četvoro zaposlenih u klubu, nalazi se u samizolaciji, potvrdili su u petak iz engleskog premijerligaša.

 Artur Boruc, golman Bornmuta u samoizolaciji  Izvor: Mike Hewitt/Getty Images Europe

"Bornmut potvrđuje da se petoro naših zaposlenih trenutno nalazi u samoizolaciji, jer su imali simptome u skladu sa oboljenjem Covid-19. Golman Artur Boruc, zajedno s četvoro članova osoblja prvog tima, samoizolovani su u skladu sa uputstvima Vlade i javnog zdravstva. Ovo je mjera predostrožnosti jer, u ovoj fazi, nijedan njihov test nije bio pozitivan na koronavirus. Klub i dalje pažljivo prati situaciju i preduzima odgovarajuće mjere kako bi osigurala dobrobit svojih zaposlenih i navijača", saopšteno je iz engleskog kluba, a prenijela "Anadolija".

Ranije su londonski klubovi Čelsi i Arsenal potvrdili da su u njihovim redovima otkriveni prvi slučajevi koronavirusa. Pozitivni na testu bili su Kalum Hadson-Odoi i menadžer "tobdžija" Mikel Arteta.

Možda će vas zanimati

Takođe, defanzivac Mančester sitija Benžamin Mendi je u samoizolaciji kao predostrožnost nakon što je član njegove porodice primljen u bolnicu s simptomima koronavirusa. Trojica igrača Lestera takođe su se samoizolovala nakon što su imali simptome. Prema današnjim medijskim izvještajima i nekoliko fudbalera Evertona je u samoizolaciji zbog simptoma Covid-19.

Zbog svega navedenog rukovodstvo Fudbalskog saveza Engleske i svih liga danas su donijeli odluku o prekidu svih takmičenja do početka aprila.

Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) 11. marta je zbog širenja korona virusa proglasila "globalnu pandemiju". Od Covid-19 u svijetu je umrlo više od 5.000 ljudi, a potvrđeno je više od 130.000 slučajeva zaraze koronavirusom u više od 120 zemalja, saopšteno je iz WHO.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC