• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da li Bundeliga staje? Testiran trener Paderborna, meč u Bremenu otkazan!

Autor mondo.ba

Ni posljednja liga koja je odolijevala koronavirusu neće se igrati prema planu.

 Bundesliga - Otkazana utakmica Verder - Bajer Izvor: Stuart Franklin/Bongarts

Čelnici Bundeslige donijeli su odluku da se utakmice ovog vikenda odigraju bez publike, a onda slijedi pauza do 2. aprila, međutim, ni Bundesliga se neće igrati prema planu.

Uprkos odluci da se igra bez publike najavljeno je okupljanje navijača ispred stadiona, pa su lokalne vlasti krenule da otkazuju utakmice, kako bi smanjili opasnost od širenja koronavirusa.

Gradonačelnik Bremena Andreas Bovenšulte saopštio je da je otkazana utakmica Bundeslige između Verdera i Bajera iz Leverkuzena, koja je zakazana za ponedjeljak.

Razlog je taj što se očekivalo da bi se između dvije i tri hiljade ljudi moglo okupiti ispred stadiona Vezer u Bremenu što bi povećalo rizik od širenja virusa.

U međuvremenu potvrđen je još jedan slučaj zaraženog fudbalera u "Cvajti". Fudbaler Nirnberga Fabijan Nirnberger pozitivan je na koronavirus, a njegov klub igrao je prošlog vikenda protiv Hanovera, gdje je takođe jedna igrač zaražen. Cijela ekipa Nirnberga sada je u dvonedeljnom karantinu, a čekaju se rezultati ostalih testiranih.

Još veći problem za Bundesligu je vijest da je trener Paderborna Štefen Baumgart testiran na koronavirus zbog sumnje da je zaražen.

"Trener Štefen Baumgart testiran je jutros zbog sumnje na koronavirus. Rezultate očekujemo poslijepodne. O svemu ćemo vas obavještavati. Našem Baumiju želimo sve najbolje", saopštili su iz Paderborna.

Jasno je da on neće voditi ekipu večeras na gostovanju Fortuni u Diseldorfu, ali je pitanje da li će čelnici Bundelige sada dozvoliti da se igra taj meč.

Odigravanje ove utakmice dovelo bi u opasnost sve učesnike, ukoliko se potvrdi da je Baumgart pozitivan.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC