• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbalski savez FBiH obustavio sve aktivnosti

Autor mondo.ba

Svim kantonalnim savezima preporučeno je striktno poštivanje odluka i uputstava Savjeta ministara BiH, Federalnog štaba Civilne zaštite kao i kantonalnih vlada i štabova Civilne zaštite.

 Fudbalski savez FBiH obustavio sve aktivnosti Izvor: MN PRESS

Fudbalski savez Federacije BiH je zbog pandemije koronavirusa obustavio sve aktivnosti do daljnjeg, navedeno je u saopštenju objavljenom na sajtu ovog saveza.

Možda će vas zanimati

Kako se navodi u dopisu, danas je održan sastanak najužeg rukovodstva FS FBiH, kojem su prisustvovali predsjednik Irfan Durić, potpredjednik Slaven Garić i generalni sekretar Eldin Baković, te je zaključeno da ''postupajući po odlukama i uputstvima ministara BiH i Federalnog štaba Civilne zaštiteda do daljnjeg traje obustava svih sportskih aktivnosti u okviru NS FBiH, te održavanje sastanaka organa i tijela Saveza''.

Takođe, istalnuto je da se svim kantonalnim savezima i klubovima koji se takmiče u ligama FS FBiH preporučuje striktno poštivanje odluka i uputstava Savjeta ministara BiH, Federalnog štaba Civilne zaštite kao i kantonalnih vlada i štabova Civilne zaštite.

Naredni koraci i aktivnosti, saopšteno je, biće utvrđeni u skladu sa odlukama i uputama nadležnih državnih i federalnih organa o čemu će svi članovi FS FBiH biti pravovremeno obaviješteni.

Rukovodstvo FS FBiH će uz pomoć svih postojećih sredstava komunikacija donositi potrebne odluke, a kancelarija FS FBiH ostaje otvorena za dalju komunikaciju i saradnju sa svim članovima Saveza.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC