• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ponovo Jović: Izvinjavam se svima, loše su mi rekli, nemam koronu!

Autor Pavle Knežević

Izabrano sredstvo komunikacije napadača Real Madrida je Instagram "stori".

 Ponovo-se-oglasio-Luka-Jovic-lose-su-mi-rekli-izvinite-nemam-koronu Izvor: DEAN MOUHTAROPOULOS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Luka Jović se ponovo oglasio, drugi put danas. Prvi put je objavio da je doputovao u Beograd uz dozvolu Real Madrida, a sada je rekao da nije dobio dobra uputstva o samoizolaciji i izvinio se svima.

Oba puta je komunicirao preko Instagram "storija", poruka koje nestaju poslije 24 sata.

Možda će vas zanimati

Jović je rekao da je odlučio da doputuje da bi "dao podršku svom narodu" i bio uz porodicu, čime je prećutno demantovao da se vratio zbog rođendana svoje djevojke, kako su navodili mediji.

Evo šta je Jović napisao.

"S obzirom na to da je stanje u svijetu i u našoj zemlji jako teško, nezapamćeno u posljednje vrijeme, moram da se oglasim i dam podršku svom narodu. Prvenstveno, jako mi je krivo što sam ja glavna tema ovih dana i što se konstantno piše o meni, a ne o glavnim junacima ove krize, doktorima i svim medicinskim radnicima", napisao je on.

Jović je naglasio da je dva puta testiran i da je oba puta bio negativan: prije odlaska iz Španije i po dolasku u Srbiju.

"Dok sam boravio u Španiji, bio sam negativan na koronavirus i odlučio sam da doputujem u Srbiju i pomognem i dam podršku našem narodu i budem blizu svoje porodice, u saglasnosti sa čelnicima mog kluba. Kada sam sletio u Srbiju, još jednom sam testiran i bio negativan na koronavirus. Jako mi je krivo što su neki ljudi neprofesionalno odradili svoj posao i nisu mi dali tačne instrukcije kako treba da se ponašam u samoizolaciji. U Španiji mi je bilo dozvoljeno da se krećem do apoteke i supermarketa kako bih mogao da nabavim potrebne namirnice, što nije slučaj ovdje", napisao je fudbaler Real Madrida.

Pisalo se i da će dobiti krivičnu prijavu, a našao se na udaru i vlasti i naroda zbog neodgovornog ponašanja.

"Izvinjavam se svim ljudima ako sam ih na neki način ugrozio i nadam se da ćemo zajedno uspjeti da prebrodimo sve ovo. Podrška Srbiji i držimo se zajedno!", napisao je Luka Jović.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC