• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi posao za Ramadanija, Napoli hoće Luku Jovića

Autor mondo.rs

Italijanski tim se priprema za promjene narednog ljeta.

 Luka Jović transfer Real Madrid - Napoli Izvor: ALEX CAPARROS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Za sada se boravak Luke Jovića u Madridu nije pokazao kao uspješan, pa bi ekipa Napolija da iskoristi to. Moguće je da će narednog ljeta ''svim silama'' napasti ovaj transfer.

Oni imaju nekoliko atributa u toj borbi, a možda i najbitniji su dobri odnosi sa Falijem Ramadanijem. Menadžer nekadašnjeg napadača Crvene zvezde, Benfike i Ajntrahta ima dobar rejting u Italiji.

Možda će vas zanimati

Nakon ljetnog transfera u Madrid, koji je koštao 60 miliona evra, Jović je u dresu Reala odigrao 24 meča i postigao samo dva gola. U sjenci je Karima Benzeme, a konkurencija su mu još neki mladi i veoma talentovani fudbaleri. Zbog toga bi mogao da ode.

Često se dešava da nije u planovima Zinedina Zidana, pa da na nekim mečevima ne bude ni među rezervama. Bile su tu i sitne povrede, koje su dodatno kvarile utisak o igrama srpskog fudbalera.

Napoli je odlučan da narednog ljeta promijeni krv. Naime, italijanski tim je spreman da se rastane sa Arkadijušom Milikom i Hoze Kaljehonom, da njih dvojicu pusti da kao slobodni igrači izaberu klub, a da dobije neku novu opciju. Jedna od Gatuzovih želja je upravo Jović.

Pitanje je da li je Real Madrid spreman da nakon samo jedne sezone proda Jovića i koliko bi mogao da dobije novca u tom slučaju, ali će Napoli sigurno pokušati. Znaju i kako, pošto su u sjajnim odnosima sa Ramadanijem.

Neki od najbitnijih klijenata kontroverznog menadžera su upravo igrači Napolija. Kalidu Kulibali, Nikola Maksimović i Dijego Deme mogli bi od narednog ljeta da budu klupski drugovi još jednom igraču kog zastupa ''Lian Sports''.

Dolazak Srbina u Madrid predstavljen je kao posao za budućnost, u kojoj bi napadač postepeno zamjenjivao Karima Benzemu u napadu. Kritike medija i publike, samo četiri meča koja je počeo u prvenstvu i tek dva postignuta gola, mogli bi da budu previše za mladog igrača koji je briljirao u Ajntrahtu.

Tako će Aurelio de Laurentis i Đenaro Gatuzo dobro slušati vijesti iz Španije, a Fali Ramadani možda ponovo dobiti priliku da sarađuje sa timom sa juga Italije. U ovoj ekipi, Jović bi imao mnogo više minuta na terenu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC