• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

IGRA SE! Počeo duel Parme i SPAL-a, igraće se i ostali!

Autor mondo.ba

Duel Parme i SPAL-a počeo je sa sat i 15 minuta zakašnjenja, a biće odigrani i ostali mečevi 26. kola Serije A.

 Serija A - Parma i SPAL odlaganje Izvor: Gabriele Maltinti/Getty Images Europe

Uprkos velikim problemima sezona u Seriji A nastavljena je duelom 26. kola između Parme i SPAL-a pred praznim tribinama, iako je izgledalo da će "kalčo" biti zaustavljen.

Samo minut prije početka utakmice, dok su igrači u tunelu čekali znak da izađu na teren stadiona Enio Tardini, na kojem su prethodno već obavili zagrijavanje, sve je stalo!

Možda će vas zanimati

Sudija je obavijestio igrače da se neće igrati i da italijanski ministar sporta razmišlja o prekidu takmičenja u Seriji A, prenose italijanski mediji.

Nakon što su čuli loše vijesti igrači oba tima vratili su se u svlačionice, a obaviješteni su i rezervni igrači koji su se već nalazili na klupama.

Meč je prvo odložen za 13.00, potom na još 15 minuta, a onda je zakazan za 13.45 i nakon što su se ekipe ponovo zagrijale, on je počeo.

Prema posljednjim zvaničnim informacijama igraće se i ostale četiri nedjeljne utakmice.

U 15 časova zakazana su još dva meča 26. kola: Milan – Đenova i Sampdorija – Verona.

Od 18 časova trebalo bi da počne meč Udineze - Fiorentina, a onda od 20.45 na praznom stadionu u Torinu i "derbi Italije" u kom će Juventus i Inter odlučivati i o šampionu u sezoni 2019/20.

Izgleda da ipak neće doći do potpunog prekida takmičenja u Seriji A, za šta se zalaže i ministar sporta Vinćenco Spadafora.

"Slažem se sa Damjanom Tomazijem, predsjednikom Asocijacije igrača i podržavam njegov prijedlog da se liga suspenduje. U ovom trenutku, dok tražimo od našig građana da se žrtvuju kako bismo spriječili širenje epidemije nema smisla da rizikujemo živote igrača, sudija, trenera i navijača samo zbog interesa koji nemaju veze sa sportom. Ostali savezi su odlučili da suspenduju fudbalske utakmice, mislim da je vrijeme da reaguje predsjednik Fudbalskog saveza Italije Gabrijele Gravina prije nego što se desi prvi slučaj zaraženog igrača Serije A“, saopštio je  Spadafora samo par minuta prije zakazanog početka meča između Parme i SPAL-a.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC