• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jović je sada TREĆI napadač Reala: Marijanu dovoljno 50 sekundi!

Autor mondo.rs

Jednostavno, gol u "El Klasiku" vrijedi mnogo...

 Marijano Dijaz prednost nad Lukom Jovićem Real Madrid Izvor: DEAN MOUHTAROPOULOS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Zinedin Zidan bio je kritikovan zbog odluke da za "El Klasiko" iz protokola za meč izbaci Luku Jovića i šansu ukaže Marijanu Dijazu, ali očigledno je da trener Real Madrida ima opasan njuh...

U nadoknadi vremena na "Santjago Bernabeuu", dok je "kraljevski" klub vodio 1:0, odlučio je da nagradi Marijana sa prvim minutima ove sezone u Primeri, a napadač iz Dominikanske Republike odužio mu se golom poslije samo 50 sekundi na terenu, za potvrdu pobjede: Real Madrid - Barselona 2:0.

Možda će vas zanimati

 Neočekivani junak najvećeg derbija španskog fudbala dobio je loptu poslije auta u prostor, zaobišao je Umtitija kao da je duh, šutirao je u padu i uspio da savlada Ter Štegena - za veliko slavlje.

Bio je to najbrži gol rezerviste u ovom veku u "El Klasiku"!

Čitav stadion skandirao je njegovo ime dok je Marijano u nevjerici, i suzama radosnicam otišao u zagrljaj svojim saigračima koji su shvatili koliko mu je ovaj gol značio. U dosadašnjem dijelu prvenstva nije zaigao niti na jednoj utakmici, a kada je dobio 120 sekundi u najvažnijem meču godine za Real Madrid - znao je kako da ih iskoristi.



Time je opravdao i svoju odluku da odbije odlazak na pozajmicu, a istovremeno je sebi "kupio" kredit kod navijača Real Madrida, ali prije svega Zinedina Zidana.

Španski mediji pišu da je jednim golom u "El Klasiku", koji vrijedi mnogo više od bilo kog, u klupskoj hijerarhiji "preskočio" Luku Jovića i da je sada drugi napadač Real Madrida, naravno iza neprikosnovenog Karima Benzeme.

Koliko je to pošteno prema Joviću, koji je 9. februara protiv Osasune postigao gol, a od tada igrao još samo šest minuta za Real Madrid - procijenite sami.

Izvor: Tanjug, Alvaro Barrientos/AP


Očigledno je da je Zinedin Zidan nešto vidio i na treninzima što ga je natjeralo da Marijana Dijaza uvrsti u tim za Barselonu, možda i kako bi motivisano Luku Jovića da se "trgne" pošto u klubu već razmišljaju o skupocjenoj zamjeni za najskupljeg Srbina svih vremena.

Podsjetimo, Luka Jović ove sezone ima dva gola i dvije asistencije na 24 meča, ali u ukupno 770 minuta.

Ipak, statistički podaci o maloj minutaži prestaju da važe kada vaš konkurent u "El Klasiku" za samo 50 sekundi na terenu iskoristi šansu i donese radost navijačima.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC