• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

''Nemoj u Everton, ako ne budeš dobar ubace trapavog Engleza umjesto tebe''

Autor mondo.rs

Legendarni Rafael van der Vart ima poruku za sunarodnika.

 Rafael Van der Vart - poruka za Stivena Bergejsa - ne idi u Everton Izvor: Morris MacMatzen/Bongarts, Getty Images/Morris MacMatzen

Nekadašnji reprezentativac Holandije nema baš lijepo mišljenje o članovima Premijer lige sa sredine tabele. Takoznava ''druga grupa'' timova, oni koji nisu u šest najboljih, ali su tu negdje, ne uliva mu poverenje.

Zato je posavjetovao Stivena Bergejsa da nikako ne napravi grešku tokom narednog ljeta i ode u jedan od takvih timova. Samo kao primjer naveo je Everton.

Možda će vas zanimati

 Fudbaler Fejnorda je ove sezone sjajan, kao i u nekoliko prethodnih, a pominje se da je mnogo evropskih timova zainteresovano za njega. Reprezentativac Holandije ima 29 godina, a ove sezone je postigao 22 gola i upisao 11 asistencija.

''Mislim da on treba da ostane u Fejnordu. Tu je ključni igrač, tim je izgrađen oko njega. Da li treba da ode u Everton kad ima 29 godina? Tamo ukoliko dva puta ne odigraš dobro, oni nađu nekog trapavog Engleza da te zamijeni. Onda si i van tima i van reprezentacije'', rekao je bivši igrač Totenhema.

Tokom prethodnog perioda se nije pričalo da je Everton zainteresovan za Holanđanina, pa se pretpostavlja da ih je Van der Vart uzeo samo kao loš primjer. Ipak, kad se sjetimo da je Bergejsov agent Mino Rajola, sigurni smo da će mu pronaći najbolju opciju za nastavak karijere.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC