• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dragutinović apeluje iz Španije: ZABRANA KRETANJA 24 sata je jedina vakcina

Autori mondo.rs Autori Tanjug

"Da se što prije uvedu mere zabrane kretanja svih građana jer mislim da je to jedino rješenje i kao što Španci sada kažu, možda je to jedina vakcina koja je nama sada potrebna", poručio je Ivica Dragutinović iz Španije.

 Ivica Dragutinović apel zabrana kretanja koronavirus Izvor: MN PRESS

Nekadašnji srpski fudbalski reprezentativac Ivica Dragutinović, koji živi u Sevilji, apelovao je na Vladu Srbije i predsjednika Aleksandra Vučića da zabrane kretanje građana 24 sata jer je to jedino rješenje u borbi protiv širenja korona virusa.

"Braćo i sestre u Srbiji, želim da vam se obratim, mislim da je to i moja moralna obeveza. Kao što znate već 15 godina živim u Španiji, ovdje je jako specifična i delikatna situacija, njihov zdravstevni sistem je bukvalno na koljenima, vidjeli ste i sami broj žrtava u posljednjih 48 sati. Zato imam želju i potrebu da se obratim našoj naciji, pogotovo našim starim sugrađanima da ostanu kod kuće, da mladi preuzmu socijalnu odgovornost i pokažu socijalnu inteligenciju u ovom delikatnom momentu za naš narod", rekao je Dragutinović.


Poseban apel imao je za vlast u Srbiji.


"Želim da apelujem na našu Vladu, premijerku Brnabić i predsjednika Vučića da što prije uvedu mjere zabrane kretanja svih građana jer mislim da je to jedino rješenje i kao što Španci sada kažu, možda je to jedina vakcina koja je nama sada potrebna. Dajem punu podršku predsjedniku i predsjednici Vlade i našim stručnjacima da uvedu vanredno stanje i zabranu kretanja od 00-24 za sve naše građane. Želim vam sreću, da budete zdravi i molim vas budite jedinstveni u ovom teškom momentu za sve nas", poručio je Dragutinović.


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC