• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Poruka "vatrenih“ navijačima: Ostanite kod kuće!

Autor agencije/MONDO

Aktuelni vicešampioni svijeta pozvali sve da ostanu kod kuće i da se tako zaštite od koronavirusa.

 Fudbal - Hrvstaka poruka navijačima - Ostanite kod kuće Izvor: Dan Mullan/Getty Images Europe

Navikli smo da fudbalere obično slušamo da pozivaju navijače da dođu na utakmice, ali zbog pandemije koronavirusa sada je suprotno.

Hrvatski fudbalski reprezentativci i selektor Zlatko Dalić, aktuelni vicešampioni svijeta snimili su video sa uputstvima za ponašanje tokom pandemije koronavirusa i porukom "Ostanite doma!".

"Kapiten Luka Modrić, zamjenik kapittena Ivan Rakitić i ostatak 'vatrenih' trebali su danas otputovati u Dohu na prijateljski turnir, ali umjesto toga provode vrijeme kod kuće sa svojim najbližima zbog pandemije koronavirusa. Imajući u vidu ozbiljnost situacije, 'vatreni' su odlučili da snime video, te u saradnji s Hrvatskim zavodom za javno zdravstvo pošalju uputstva kako se zaštititi tokom ove pandemije s jasnom porukom za kraj, koju je uputio kapiten reprezentacije i najbolji igrač svijeta 2018. godine Luka Modrić: Ostanite doma!", saopšteno je iz HNS-a.

HNS - Ostani doma
Izvor: YouTube

Zbog koronavirusa odgođena su sva takmičenja u Hrvatskoj, a predsjednik saveza Davor Šuker i selektor Zlatko Dalić odlučili se za dobrovoljnu samoizolaciju nakon što su u Amsterdamu boravili na istom događaju sa zaraženim predsjednikom Fudbalskog saveza Srbije Slavišom Kokezom.

"Pozivamo sve građane i organizacije na maksimalnu odgovornost, ozbiljnost i poštivanje svih mjera koje propisuju nadležne državne institucije kako bismo zajedno što prije prebrodili ovu krizu", saopštili su iz HNS-a.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC