• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rugani testiran na dan meča s Interom, da li je Juventus to SAKRIO?

Autor Milutin Vujičić

Djevojka prvog zaraženog fudbalera u Italiji izašla u javnost sa drugačijim datumima u odnosu na one koje je Juventus objavio.

 Danijele Rugani testiran na koronavirus na dan utakmice Juventus - Inter Izvor: Guliver/Valerio Pennicino/Getty Images

"Danijele Rugani zaražen je korona virusom", saopštio je Juventus tačno 11. marta potvrdivši da je italijanski štoper prvi fudbaler na svijetu koji je pozitivan na COVID-19.

Odmah nakon toga prekinuto je prvenstvo Italije, ubrzo su to pratile i ostale evropske lige, UEFA je pomjerila utakmice Lige šampiona i Lige Evrope, otkazala čak i Evropsko prvenstvo, a u međuvremenu se pojavila druga informacija - da je "stara dama" znala da je Rugani zaražen i da je to prikrila kako bi odigrala meč sa Interom i tako "zasjela" na prvo mjesto tabele!

Možda će vas zanimati


Djevojka fudbalera Mikela Persiko kazala je da je Rugani zatražio testiranje 8. marta na dan utakmice protiv Intera (nedjelja), na kojoj je Rugani bio na klupi, a da je rezultat dobio u ponedjeljak.

"Danijele se bio vratio kući sa treninga, nije se dobro osjećao, imao je temperaturu i obavijestio je tim da će prenoćiti na drugom mjestu. Probudio se i osjećao bolje, a klub je ipak odlučio da ga testira na COVID-19. Znam sigurno da je uradio test u nedjelju (8. mart), a da sam ja 16. marta", ispričala je Mikela Persiko u intervjuu za italijanske medije.

Ovo se spori sa Juventusovim podacima, oni su rekli da je Rugani testiran u srijedu (11. mart) rano ujutru, a da su testovi stigli uveče.

Pojedini mediji u Italiji spekulišu i da je Juventus odlučio da igra utakmicu s Interom kako bi stigao na prvo mjesto tabele i tako postao prvak u slučaju potpunog prekida šampionata, što u ovom trenutku djeluje pomalo sumanuto jer se radi o zdravlju igrača.

Podsjetimo, poslije toga u Juventusu su još dvojica igrača bila pozitivna na korona virus: prvo Blez Matuidi, a potom i Paulo Dibala.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC