• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Legenda zna kako je Luki Joviću: Nekad je previše lud, a ispred njega - as!

Autor Mladen Šolak

"Nadam se da ga slava nije udarila u glavu poslije transfera..."

 Dmitar Berbatov - Luka Jović je nekad previše lud Izvor: MN PRESS

Dok je u Španiji (i u cijelom svijetu) bila na snazi zabrana takmičenja i dok su profesionalni sportisti bili u samoizolaciji, Luka Jović (22) dospeo je na naslovne strane novina lošim gestom.

Centarfor Real Madrida doputovao je u Beograd i prekršio zabranu kretanja, zbog čega mu je i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić zaprijetio hapšenjem.

Možda će vas zanimati

Tokom sezone u kojoj nije ni blizu nivoa na kojem je bio u Ajntrahtu i dok šansu dobija na "kašičiču", taj negativni publicitet mogao bi da se loše odrazi na status srpskog napadača kod trenera Zinedina Zidana, a i u klubu.

Kako je Luki u ovom trenutku dobro zna legendarni napadač Dimitar Berbatov (39), koji je doticao zvezde u dresu Totenhema i Mančester junajteda, ali je prije toga takođe imao na momente tešku epizodu u velikom klubu - Bajer Leverkuzenu.

Bugarski špic koga uglavnom pamtimo iz Engleske bio je član Bajera od 2001. do 2006. Bio je to njegov prvi inostrani klub poslije odlaska iz CSKA Sofije i nije mu bilo lako da se izbori za svoje mjesto.

"Luka je sa Balkana, kao i ja. To znači da je ponekad previše lud. Nadam se da ga slava nije previše udarila u glavu poslije transfera u Real. To može biti jako opasno za fudbalera", izjavio je najbolji strijelac u istoriji reprezentacije svoje zemlje.

"Ja sam bio u sličnoj situaciji kada sam došao u Bajer Leverkuzen. Bio sam u istim godinama, a ispred mene je bio Ulf Kirsten koji je u Leverkuzenu imao status Boga. Pitao sam se koji k* ja ne igram, zaslužujem da igram, moram da igram. Kad si mlad, onda misliš mnogo glupih stvari", dodao je Berbatov, a prenio index.hr.

Ulf Kirsten
Izvor: MN PRESS

Bugarin naglašava da je pred Jovićem dovoljno vremena da ponovi odlične igre iz Njemačke. Takođe, on objašnjava da uopšte nije jednostavno biti napadač Reala dok je tu i Karim Benzema.

"Jović je još mlad i imao je sjajnu sezonu u Ajntrahtu, kojom je zaslužio transfer u Real. U ovom trenutku ispred njega je Benzema, prema mom mišljenju jedan od najpotcjenjenijih napadača na svijetu. Joviću nije lako, ali kad mu Zidan da novu šansu, mora da je iskoristi. Nema izbora ako hoće da ostane u Realu. Ako ne, onda može da ode u Englesku, ili negdje drugdje", dodao je jedan od najboljih centarfora na svijetu početkom ove decenije.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC