• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Burno u Zagrebu: Bjelica napušta Dinamo?

Autor mondo.ba

Otpuštanje cijelog stručnog štaba Nenada Bjelice samo je vrh "ledenog brijega" u Dinamu.

 Nenad Bjelica ostavka ili otkaz Dinamo Zagreb Izvor: Marco Luzzani/Getty Images Europe

Vrlo napeto je u zagrebačkom Dinamu, gdje su igrači odbili da im se smanje plate i gdje je cijeli stručni štab Nenada Bjelice otpušten, nakon što se ni oni nisu pristali na isti zahtjev uprave.

Trener Nenad Bjelica nije otpušten, ali su mu prema pisanju hrvatskih medija odbrojani dani, pa i sati u klubu sa Maksimira.

Možda će vas zanimati

"Jutarnji list" piše da se čeka da Bjelica povuče potez, ali da se ne zna da li će to biti ostavka, sporazumni raskid ugovora ili će pričekati sa odlukom.

Koliko je situacija ozbiljna govori i to da se već ozbiljno misli o njegovom nasljedniku, a to bi trebao biti Igor Jovićević, trener juniorskog tima koji je dvije godine zaredom stigao do četvrtfinala omladinske Lige šampiona.

Sukob između Bjelice i uprave navodno tinja već nekoliko mjeseci i to zbog nekoliko pitanja.

Uprava mu zamjera na jednoj izjavi kada je na pitanje da li je Dani Olmo hrvatski ili Dinamov proizvod odgovorio "Olmo proizvod svojih roditelja, a sve što je došlo poslije toga, bio je splet raznih okolnosti".

Zoran Mamić tada mu je javno odgovorio: "Bjelici zamjeram samo što je za Danija Olma rekao kako je on produkt svojih roditelja. Znam kako će to sada ispasti, pa i kako će se neki mediji raspisati o velikoj svađi Bjelice i Mamića, ali toga ovdje nema, samo kažem da je Olmo produkt Dinama".

Jedna od bitnih stvari u ovom sukobu je i neslaganje oko pojačanja na poziciji lijevog beka prošlog ljeta.

Bjelica je tada htio reprezentativca BIH Eldara Ćivića, ali su se pregovori s njim odužili pa je on potpisao za Ferencvaroš.

Trener je zamjerio upravi da nije učinila sve da ga dovede, a kasnije je kupljen Fransoa Moubanđe, koji nema gotovo nikakvu minutažu kod Bjelice, što se ne sviđa čelnicima Dinama jer plaćaju igrača koji ne igra.

Uprava kluba zamjera Bjelici na nešto lošijim igrama, utakmici protiv Šahtjora u kojoj je Dinamo ispustio pobjedu, pa i na preranom ispadanju iz Kupa,kada ga je izbacila Rijeka. U prilog mu ne ide ni najveća plata trenera Dinama u istoriji, kao ni isključenje protiv Osijeka. Jedno od spornih pitanje je i navodno nedovoljno forsiranje mladih igrača.

Zbog svega ovoga Bjelica je prema pisanju hrvatskih medija već na izlaznim vratima Maksimira.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC