• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda ima informaciju da će prvenstva biti NASTAVLJENA u maju

Autor Jovan Terzić

Navodno su iz UEFA to rekli Zvezdanu Terziću.

 Superliga Srbije se nastavlja u maju Crvena zvezda Zvezdan Terzić UEFA Izvor: MN PRESS

Malo ko se danas bavi uobičajenim fudbalskim temama - taktikom i transferima - već sve interesuje kada će se ponovo zakotrljati lopta!

Korona virus je paralisao čitav svijet, samim tim i sportski, tako da se širom planete takmičenja nalaze u prekidima. 

Možda će vas zanimati

 Kada je riječ o fudbalu, znamo da je Evropsko prvenstvo odloženo za 2021. godinu, ali i dalje je u magli hoće li se nacionalna prvenstva, Liga šampiona i Liga Evrope za ovu sezonu nastaviti ili će biti prekinuta i, kada to bude bilo moguće, početi nove epizode.

Po informacijama koje ima generalni direktor Crvene zvezde, Zvezdan Terzić, takmičenja bi trebalo da budu nastavljena u maju.

"Informacije koje je Terzić dobio od UEFA glase da će prvenstva najvjerovatnije da se nastave u maju, ali ovo je pogodilo čitav svijet, tako da niko ne može sa sigurnošću da zna šta će da bude. Život se u mnogim segmentima vratio unazad i klubovi koji sad nemaju prihode od utakmica, televizijskih prenosa i marketinga, se nalaze u teškom položaju. Ljudi iz Crvene zvezde proučavaju sve varijante kako bi nastavili da funkcionišemo normalno i vjerujem da ćemo uspjeti da prevaziđemo ovu situaciju i da ćemo u periodu koji nas očekuje, na najbezbolniji način, uspjeti da prebrodimo ovo",
izjavio je predsjednik crveno-bijelih, Svetozar Mijailović, u intervjuu za klupski sajt.

Govorio je Mijailović i o tome kako srpski šampion funckioniše u vrijeme vanrednog stanja u državi.

"Organizacija pripada našem generalnom direktoru Zvezdanu Terziću, kao i poslovnom direktoru Marku Petroviću. Oni prave plan svih aktivnosti u smislu toga šta se mora uraditi kad se ovo završi. To je niz mjera koji se usaglašava i donosi kako bi normalno nastavili rad. Klub nema nekih posebnih aktivnosti osim onih vezanih za investicije, a to se odvija dinamikom koju diktiraju aktuelni uslovi. Na stadionu je i obezbjeđenje, jer objekat mora da bude pod stalnim nadzorom, zbog svega što se u njemu nalazi. Sve to je prilagođeno uslovima koji su propisani od strane države. Većina poslova može da se završi od kuće, ali neke stvari traže fizičko prisustvo. Zahvaljujući tehnologiji, svi možemo da budemo u kontaktu, a Terzić nas svakodnevno sve poziva i pita da li nam nešto treba, tako da smo u kontaktu". 

U razgovoru za MONDO, Mijailović je nedavno pričao kako provodi vrijeme u kućnom karantinu

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC