• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Iznenađenje: Na Realovom spisku prekobrojnih je Luka, ali nije Jović!

Autor mondo.rs

Izgleda da će naš Luka dobiti još jednu šansu.

 Real-Madrid-Transfer-lista-za-2020/21-Luka-Modric-prekobrojan-Luka-Jovic-nije Izvor: ALEXANDER HASSENSTEIN/BONGARTS, Guliver

Kada god sezona bude završena i kada god transferi budu ponovo dozvoljeni - veliki broj fudbalera Reala napustiće Madrid.

To znači samo jedno - veliki broj će i doći u njega.

Pored 25 igrača sa kojima je Zinedin Zidan računao do trenutka kada je pandemija zaustavila fudbal, na "Bernabeu" će na leto doći i već angažovani Reinier, a makar na dan u trening centar "Valdebebas" javiće se pozajmljenih 11 fudbalera.

Možda će vas zanimati

Neki od njih, poput Martina Odegarda (Real Sosijedad), Ašhrafa Hakimija (Borusija Dortmund) i Danija Sebaljosa (Arsenal) trebalo bi da dobiju (još jednu) šansu u sezoni 2020/21. "As" navodi da će većina (Regilon, Odriozola, Kubo, Valjeho, Majoral, Lunin, Oskar Rodrigez i Luka Zidan) biti prosleđeni dalje, a sa njima i nekolicina igrača prvog tima.


Reč je, pre svih, o Garetu Bejlu, mada u klubu navodno više ne računaju sa Džejmsom Rodrigezom, Lukasom Vaskezom i Marijanom Dijazom.

Posle njih, sastavljena je "B" lista za "odstrel", na kojoj su Naćo, Marselo, Brahim Dijaz i najbolji fudbaler sveta za 2018. godinu, Luka Modrić.

Ako ste se zapitali gde je Luka Jović?

Izgleda da, uprkos  svim najavama, Real Madrid nije digao ruke od srpskog fudbalera, naprotiv.

O njegovom statusu razgovaraće se tek nakon što predsednik Florentino Perez obavi posao oko dovođenja pojačanja, a deluje iz svega navedenog da će to biti obiman posao.

Erling Holand ostao je u vrhu liste želja ne samo navijača Reala, već i rukovodstva kluba, pa se iz "Asovog" raporta sa "Santijago Bernabeu" stadiona - koji je u međuvremenu adaptiran za potrebe borbe protiv koronavirusa - može zaključiti da ostanak Jovića u klubu u najvećoj meri zavisi od toga da li će Norvežanin napustiti Borusiju Dortmund posle samo šest meseci i pridružiti se dve godine starijem kolegi iz reprezentacije koji je trenutno na pozajmici u San Sebastijanu.

Srećno, Luka!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC