• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Njegoš o kupovini respiratora: Borjan je "kriv", tu smo da pomognemo

Autori mondo.rs Autori Nebojša Marković

Fudbaler Crvene zvezde otkriva kako provodi dane u karantinu, ali i kako je došlo do poteza koji je pobrao sve pohvale javnosti.

 Njegoš Petrović o kupovini respiratora: Borjan je "kriv", tu smo da pomognemo Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Fudbal u Srbiji se ne igra već 15 dana. Tada je bilo odigrano do sada poslednje kolo, pred praznim tribinama, a već dan kasnije bilo je uvedeno vanredno stanje.

Ipak, igračl i dalje imaju svoje obaveze, a kako izgleda dan profesionalnog sportiste u ovako dugom karantinu otkriva fudbaler Crvene zvezde Njegoš Petrović.

Možda će vas zanimati

Mladi vezista crveno-belih je u razgovoru za zvanični sajt kluba otkrio kako se odvijaju treninzi, o čemu sve brinu u redovima aktuelnog šampiona Srbije i kako provodi vreme kada ne trenira.

"Uslovi nisu isti, ali naš stručni štab daje maksimum kako bi nam pomogao u održavanju forme. Treninzi su veoma teški, upravo zato što ih ne radimo na terenu. Klub nam je izašao u susret i svaki igrač je dobio kućni bicikl kako bi se što više i bolje spremao. Treninzi su takođe i veoma zanimljivi, jer se dosta razlikuju od onih koje radimo na našem stadionu. Iskreno se nadam skorom povratku na teren", započeo je Petrović.

On kaže da situaciju olakša to što je u kontaktu sa trenerima i što vode računa o svakom detalju.

"Tu je i obaveza da se na svaka tri dana merimo i šaljemo im podatke o kilaži. Sve je to u cilju kako bi se mi što spremniji vratili na teren. Svaki dan pričamo i ako nastavimo ovim tempom verujem da nećemo mnogo zaostati sa fizičkom spremom."

Igrači Crvene zvezde su bili u centru pažnje kada je u javnost dospela informacija da su obezbedili novac za kupovinu respiratora i testove na korona virus.

Izvor: MN PRESS

"Kapiten Milan Borjan nam je pre nekoliko dana poslao svima poruku kako bi nas pozvao da svi pomognemo u ovoj situaciji u kojoj smo se našli. Predložio nam je šta da uradimo, a mi smo kao tim to oberučke prihvatili, vrlo brzo se organizovali, i nadam se da su respiratori već stigli. Mislim da smo zajedno sa klubom koliko-toliko pomogli ljudima kojima je to neophodno", objašnjava Petrović.

Vezista je opisao i kako izgledaju njegovi dani u karantinu.

"U slobodno vreme radim kao što i verovatno većina nas. Ujutru kada ustanem odradim trening, tu su mi mlađi brat i devojka. Pokušavamo da budemo kreativni, radimo neke nove stvari, gledamo serije. Predlažem svima i aplikaciju "Ne ljuti se čoveče“", u kojoj putem interneta možete igrati sa svojim drugarima veoma zabavnu društvenu igru. Od skora sam počeo i da sviram gitaru, sada imam vremena i za to, vežbam često i nadam se da ću u ovom teškom periodu i naučiti nešto", otkriva mladi fudbaler.

On je imao i poruku za čitavu javnost.

"Poručio bih, kako svim zvezdašima tako i svim građanima Srbije, da ostanu kod kuće, da budu strpljivi. Kada sve ovo prođe zajedno ćemo dočekati tu prvenstvenu utakmicu i da se zajedno sa našim navijačima radujemo novim uspesima Crvene zvezede"; zaključio je Njegoš Petrović.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC