• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldinjo se zabavlja, u zatvoru kao na plaži! (VIDEO)

Autor mondo.rs

Legendarni brazilski fudbaler uživa i radi ono što najbolje umije.

 Ronaldinjo zatvor odbojka na pijesku Izvor: Guliver/Hector Vivas/Getty Images

Dok je igrao fudbal bio je čaroban, prepoznatljiv po nevjerovatnim driblinzima i magiji koju je pravio sa loptom u nogama. Život nakon karijere nije tako sjajan za Ronaldinja.

Priča se o velikim finansijskim problemima čovjeka uz kog smo uživali, dugovima koje nema odakle da vrati, problemima sa zakonom... I kao kulminacija svega toga stigao je zatvor u Paragvaju.

Već vam je poznato da u paragvajskom zatvoru Ronaldinjo igra mali fudbal, da je njegova ekipa osvojila turnir i veliku nagradu, a sada se pojavio novi snimak. Ovog puta nije u pitanju mali fudbal, ali jeste razonoda u zatvoru.


U tandemu sa još jednim igračem, Ronaldinjo na terenu za odbojku na pijesku igra protiv druga dva zatvorenika. Nogama, glavom, kao da je u pitanju nožni tenis, ali sa visoko podignutom mrežom. Možda je to prinudno rješenje, jer nemaju drugačije uslove.

Ipak, na snimku se vidi da bivši fudbaler Barselone uživa u igri, kao što je to radio i na travnatom terenu tokom karijere. Njegov tim osvaja poene, a on pokazuje da je klasa vječna.

Legendarni Brazilac je ponikao u Gremiju, a kasnije je nosio dres PSŽ-a, Barselone, Milana, Flamenga, Atletiko Mineira, Kueretara i Fluminensea, u kom se penzionisao pre pet godina. Sa reprezentacijom je osvajao i Mundijal i Kopa Ameriku.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC