• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vremena se menjaju, fudbaleri ostaju isti: Rahim Sterling mašta o Liverpulu

Autori mondo.rs Autori Nikola Janković

"Očigledno, bilo je neprijatnosti u trenutku kada je odlazio, ali danas, on je momak koji profesionalno radi svoj posao i zato je sve moguće", preneo je francuski "L'Equipe" izjavu neimenovanog člana "Rahimovog štaba", šta god to značilo

 Rahim-Sterling-Transfer-u-Liverpul-iz-Mancester-sitija-zasto-da-ne Izvor: Photo by Dave Thompson/Getty Images

Rahim Sterling (25) napustio je Liverpul nepuna četiri meseca pre nego što će Brendan Rodžers ustupiti mesto Jirgenu Klopu, a Jirgen Klop započeti izgradnju moćnijeg tima od onog koji je talentovani Englez izabrao - Mančester sitija.

Možda će vas zanimati

Bez obzira na sumu od 63,7 miliona evra, koju "redsi" i nisu baš najbolje iskoristili, "Enfild" nikada nije oprostio ova beg igraču koji je - makar na kratko - činio atomsku navalu zajedno sa Luisom Suarezom i Danijelom Staridžom.

Izvor: LAURENCE GRIFFITHS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver


gol / as / uta

23 / 25 / 129 Liverpul

89 / 72 / 230 Mančester siti

12 / 21 / 56 Engleska

Nakon što se kapiten Stiven Džerard okliznuo kada baš nije trebalo, Liverpul već naredne sezone nije ličio na klub u kom želite da nastavite karijeru, pa je i Sterling tako izabrao da postane deo projekta zvanog Pep Gvardiola.

Kako se vremena menjaju, tako je došao i trenutak kada će momak rođen u Kingstonu na Jamajki promeniti i planove za budućnost - nedugo posle "selfi" intervjua iz svog stana tokom kog je poručio da voli Liverpul, stigle su i poverljive informacije iz "njegovog kampa" koje najavljuju njegov povratak na Mersisajd.

"Bez obzira na to što je Rahim vezan za Mančester siti, on nije zaboravio na Liverpul, jer je to mesto gde se izgradio kao čovek i kao igrač. Očigledno, bilo je neprijatnosti u trenutku kada je odlazio, ali danas, on je momak koji profesionalno radi svoj posao i zato je sve moguće", preneo je francuski "L'Equipe" izjavu neimenovanog člana "Rahimovog štaba" (šta god to konkretno značilo).

Pandemija koronavirusa, koja je paralisala planetu, pa tako i Premijer ligu, bacila je senku na situaciju u kojoj se Sterlingov izbor za nastavak karijere našao posle odluke UEFA da suspenduje Siti iz Evrope na dve godine.

Dok "redsi" čekaju promociju u novog šampiona Engleske nakon što "igre" ponovo budu dozvoljene, iz ovog ugla Mančester siti više ne deluje kao klub u kom želite da nastavite karijeru... ukoliko su vam ambicije najviše.

Vremena se menjaju, igrači ostaju isti...

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC