• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ins upozorava: Sezona MORA da se završi ili će da izbije pobuna!

Autor Pavle Knežević

Legendarni fudbaler misli da Premijer liga mora da se završi po svaku cenu

 Pol-Ins-istice-Premijer-liga-mora-da-se-zavrsi-ili-ce-Liverpul-pobuna-korona-virus Izvor: Guliver/Getty images/Mike Hewitt

Snovi Liverpula o osvajanju Premijer lige pretvorili su se u košmar zvani virus korona. Naravno da su ljudski životi i zdravlje na prvom mestu, ali navijači 'crvenih' prosto ne mogu da veruju da postoji mogućnost da ostanu bez titule ako se poništi prvenstvo.

Legenda engleskog fudbala i nekadašnji prvotimac Liverpula Pol Ins veruje da bi poništavanje prvenstva dovelo do 'ustanka' u Liverpulu.

Možda će vas zanimati

Premijer liga ima planove da nastavi da igra 30. aprila, ali to deluje sve manje moguće, tako da se već čuju pozivi da se prvenstvo poništi. Što bi bio ogromni gubitak za Liverpul, koji ima 25 bodova prednosti na čelu tabele, devet utakmica pre kraja.


"Nije laka situacija, jer znaš da ne možeš svakog da zadovoljiš. Možete li da zamislite da 30 godina čekate da osvojite titulu i dođete na korak od toga, a prvenstvo se proglasi nevažećim? Izbila bi pobuna u Liverpulu. Opet, da li bismo usrećili sve klubove i uznemirili jedan, ili dali trofej Liverpulu", upitao je vezni igrač koji je nastupao za 'crvene' od 1997. do 1999. godine.

Postoje planovi da se Premijer liga nastavi u maju ili junu.

"Moramo da završimo sezonu, jer ima još samo devet utakmica. Da li bez publike, to je na drugima da odluče, ali previše toga je u igri, ne samo za Liverpul", rekao je Ins za Miror.

Klubovi će se sastati u petak i tada će gotovo sigurno produžiti trenutno odlaganje.

"Čak je i bitka za opstanak previše neizvesna, tako da je potpuno jasno da moramo da završimo sezonu", rekao je nekadašnji igrač Mančester junajteda, Intera, Vest Hema i drugih.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC