• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Predsjednik Breše protiv nastavka Serije A: Kod nas mrtve odvoze kamionima!

Autor mondo.ba

Predsjednik Breše Masimo Ćelino kategorično je protiv nastavka sezone u Seriji A bez obzira da li će njegov klub da ispadne iz elitnog razreda italijanskog fudbala.

 Predsjednik Breše protiv nastavka Serije A: Kod nas mrtve odvoze kamionima! Izvor: Alessandro Sabattini/Getty Images Europe

Prvi čovjek italijanskog tima poručio je da nema nikakvog smisla igrati fudbal u vrijeme pandemije koronavirusa i da će on radije da izgubi sve utakmice nego da pošalje igrače na teren.

U Italiji je fudbal zaustavljen 9. marta i zabrana će prema izjavi premijera Italije trajati do 13. aprila uz ogradu da će mjere biti ublažene samo uz odobrenje zdravstvenih radnika s obzirom da u ovom trenutku nema naznaka kada će Italijani početi s treninzima, a kamoli utakmicama.

Možda će vas zanimati

Međutim, prvi čovjek Breše Masimo Ćelino kategorično je protiv nastavka sezone.

"Ova sezona više nema smisla. Zaustavili smo fudbal, nijedna ekipa neće biti kao prije, utakmice će se igrati bez navijača, plus što postoji rizik za zdravlje fudbalera. Za mene bi nastavak sezone bio potpuno ludilo. Ako nas prisile da igramo mečeve, spreman sam da povučem ekipu po cijenu da gubimo sa administrativnih 3:0 iz poštovanja prema građanima Breše i njihovim voljenima koji više nisu s nama. Kod nas u Breši, mrtve odvoze kamionima. Mi smo u žarištu i nismo spremni za fudbal", rekao je Ćelino za "Gazetu delo Sport".

Nekadašnji vlasnik Kaljarija i Lids junajteda, ismijavao je ideju da se sezona može produžiti na avgust ili septembar, odbacivši takođe tvrdnje da time samo želi da spasi Brešu od ispadanja u Seriju B.

"Baš me briga ako ispadnemo. Zaslužili smo to i dijelom sam i ja kriv. Govorim uopšteno. Sad želimo da produžimo sezonu. Da bismo to uradili moramo da promijenimo sva nacionalna i međunarodna pravila: ugovore igrača, finansijske knjige, rokove kod banaka, prelazni rok, pripreme, početak nove sezone… Potpuni haos! Zbog čega? Po meni, nastavak sezone je čisto ludilo", podvukao je predsjednik Breše.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC