• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igokea donirala 50.000 KM Fondu solidarnosti RS za kupovinu respiratora

Autor mondo.ba

Košarkaški klub Igokea uplatio je 50 hiljada konvertibilnih maraka na račun Fonda solidarnosti Republike Srpske za posebne namjene za saniranje posljedica korona virusa.

 KK Igokea donirala 50.000 KM Fondu solidarnosti RS za kupovinu respiratora Izvor: MONDO/Bojan Jakovljević

Ova donacija biće iskorištena za nabavku respiratora za neku od zdravstvenih ustanova u Republici Srpskoj, prenijela je "Alternativna televizija".

Generalni menadžer "igosa" Igor Dodik je naglasio da na ovaj način klub iz Aleksandrovca nastavlja svoju misiju da kao sportski kolektiv i društveno odgovorno djeluje i pomaže zajednici.

Možda će vas zanimati

"Kada su i sportska takmičenja utihnula zbog pandemije koja pogađa cijeli svijet, smatramo da je sada najvažnije da što je više moguće ojačamo naše zdravstvo kako bi pacijenti dobili što bolju zdravstvenu zaštitu u ovim vanrednim okolnostima. Zato je naša današnja donacija za kupovinu respiratora iskrena poruka da nam je solidarnost sada najpotrebnija", izjavio je Dodik za "ATV".

Iz Igokee su posebno naglasili zahvalnost zdravstvenim radnicima na nesebičnom zalaganju da na najbolji mogući način odgovore svakodnevnim izazovima pred koje smo stavljeni pojavom koronavirusa.

Takođe, obećali su i da će nastaviti da društveno odgovorno djeluju kako bi doprinijeli da se trenutno stanje prevaziđe sa što manje neželjenih posljedica.

Bajić donirao Dom zdravlja u Laktašima

Izvor: MN PRESS/NEBOJŠA PARAUŠIĆ

Trener Igokee Dragan Bajić donirao je finansijska sredstva Domu zdravlja u Laktašima za nabavku zaštitne opreme, zaštitnih maski, vizira, rukavica, naočara, zaštitnih odijela i dezinfekcionih sredstava, koja su neophodna u borbi protiv širenja virusa COVID -19.

"Naša najveća obaveza i pobjeda sastoji se u tome da ostanemo kod kuće. Pozivam sve humane ljude da slijede moj korak i da pomognu, naravno, svako u svojim mogućnostima. Još jednom bih zamolio sve ljude da poštuju preporuke institucija i da ostanu kod kuće jer je to, u ovom trenutku, najbolji način da spriječimo širenje virusa i način na koji svi uz poštovanje discipine možemo da damo veliki doprinos", rekao je Bajić za "Srpskainfo".

Igokei je po prekidu prvenstva Bosne i Herecegovine kao prvoplasiranoj ekipi dodijeljena šampionska titula, a u regionalnoj ABA ligi je izborila opstanak.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC