• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kajkut: Nedostaje mi fudbal i utakmice Borca, ali bitniji su ljudski životi

Autor mondo.ba

Napadač Borca Saša Kajkut prilagodio se novonastaloj situaciji izazvanoj pandemijom koronavirusa i treninge obavlja u karantinu.

 Saša Kajkut: Nedostaje mi fudbal i utakmice Borca, ali bitniji su ljudski životi Izvor: MONDO/Dragan Šutvić

Iskusni centarfor Banjalučana vrijedno radi individualno kako bi povratak dočekao što bliže optimalnoj takmičarskoj formi.

Možda će vas zanimati

"Mi pokušavamo uz individualne treninge, koje nam šalje naš kondicioni trener na sedmičnom nivou, da pokušamo naše tijelo da održimo u što boljem stanju i optimalnom nivou. Ja se nadam da će sve ovo uskoro da prođe i da ćemo se brzo naći na zelenom terenu", rekao je Kajkut, a prenio "Glas Srpske".

Strijelcu pet golova ove sezone u Premijer ligi Bosne i Hercegovine teško je pala pauza, iako je naravno svjestan da je bitnije zdravlje fudbalera.

"Sigurno je da mi nedostaje fudbal, ali to je sada u drugom planu. Najbitnije je da se sačuvaju ljudski životi, da budemo maksimalno odgovorni prema sebi i ljudima oko sebe", dodao je napadač crveno-plavih.

Borac je poslije 22 odigrana kola osvojio 36 bodova i nalazi se na četvrtom mjestu na tabeli.

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Ody

Borac je zaprepastio navijace losim igrama u nastavku. Citav tim i dalje na okupu uz dobre uslove na pripremama i dva dobra pojacanja odigrao je kao drugoligas, amaterski, neuigrano, dozivjevsi niz losih rezultata bez pravog suta na protivnicki gol. Igraci koji misle igrati za Borac i poslije virusa, trebaju pustiti price o Coroni ljekarima a oni maksimalno iskoristiti pauzu za trening i da se spere ova ljega sa kluba u preostalih 11 meceva. Moze i mora ovaj tim ici na pobjede i na Kosevu i u Mostaru, a za ostale utakmice je suvisno pricati o ocekivanjima.

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC