• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ovako danas izgleda španska MARKA: Radomire, VOLIMO TE!

Autor mondo.rs

Španski dnevni list posvetio naslovnu stranu Antiću.

 Smrt-Radomir-Antic-preminuo-naslovna-strana-Marka-spanski-mediji-o-Anticu Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Nekadašnji selektor Srbije Radomir Antić preminuo je sinoć, u 72. godini, nakon kratke bolesti. Nekadašnji igrač Partizana ostavio je dubok trag u španskom fudbalu.

Možda će vas zanimati

Igrao je za Saragosu, a zatim trenirao taj tim, još nekoliko klubova i Real, Atletiko i Barselonu, po čemu je jedini u istoriji. Zbog toga se od njega opraštaju i velike medijske kuće iz te zemlje.

Jedan od najtiražnijih dnevnih listova u Španiji, Marka, ovog jutra je Radomiru Antiću posvetio kompletnu naslovnu stranu. Sve druge vesti koje su imali da ispričaju svojim čitaocima pale su u drugi plan.


Na naslovnoj strani Marke je velika fotografija na kojoj Radomir Antić pozdravlja navijače, kao i jedna manja, na kojoj se, zajedno sa svojim igračima iz Atletika, fotografiše pored trofeja.

U kratkom tekstu koji na naslovnici prati ove dve fotografije navodi se da je Radomir Antić osvojio ''duplu krunu'' sa Atletikom, kao i da je jedinstven slučaj u svetu, jer je trenirao tri najveća španska kluba. Samim tim, zaslužio je ovakvo poštovanje.

Saučešća i poruke podrške porodici od sinoć stžu sa svih strana. Od bivšeg selektora Srbije oprostili su se klubovi koje je trenirao, igrači koji su u njima ostavili dubok trag, kao i ostali prijatelji iz sveta sporta.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC