• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

De Brujne i porodica preboljeli koronavirus?

Autor agencije/MONDO

"Ne mogu sa sigurnošću da tvrdim da smo imali koronavirus jer nas niko nije testirao, ali činjenica je da smo imali simptome", rekao je veznjak Mančester sitija.

 Kevin De Brujne tvrdi da je prebolio koronavius Izvor: Guliver/Getty Images/Shaun Botterill, SHAUN BOTTERILL/GETTY IMAGES EUROPE

Kevin De Brujne nije među onima kojima je potvrđen koronavirus, ali je fudbaler Mančester sitija iznenadio izjavom da je vjerovatno prebolio ovu bolest iako nije ni znao da je zaražen.

U razgovoru za "Skaj sports", De Brujne je rekao da misli da su se on i njegova porodica na početku obavezne izolacije u Velikoj Britaniji zarazili koronavirusom, dodajući da za to ipak nema nikakvu potvrdu jer su bolest preboljeli u svom domu u Mančesteru.

Možda će vas zanimati

Istakao je da nikada nisu testirani kada su se pojavili prvi simptomi, ali i nakon toga.

"Krenulo je na početku, odmah nakon što je u Velikoj Britaniji proglašen karantin i trajalo je dugo, osam ili devet dana", rekao je De Brujne, dodajući da su se simptomi prvo pojavili kod njegovog mlađeg sina.

"Počelo je s našim mlađim sinom, zatim sa starijim, pa s mojom suprugom i konačno sa mnom. Ne mogu sa sigurnošću tvrditi da smo imali koronavirus jer nas niko nije testirao, ali činjenica je da smo imali simptome i da je zaraza prelazila s jednog na drugog člana porodice u izolaciji", dodao je on.

Ono što je najvažnije, svi su se se oporavili i sada su dobro.

"Srećom, preboljeli smo sve to i izvukli smo se. Posljednje dvije sedmice smo dobro. Navikli smo se na život u izolaciji i stekli neku rutinu u njoj", rekao je veznjak Sitija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC