• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tako igra Filip Kostić: Različite godine, protivnici, dresovi - Isti golovi

Autor mondo.rs

Ajntraht se priseća sjajnih golova srpskog fudbalera.

 Tako igra Filip Kostić: Različite godine, protivnici, dresovi - Isti golovi Ajntraht Frankfurt Izvor: Guliver, Matthias Hangst/Bongarts

Stigao je u klub kao krilo, transformisao se u nešto defanzivniju ulogu, ali mesto u startnoj postavi ne prepušta. Postao je Filip Kostić jedan od najboljih igrača tima iz Frankfurta.

Bivši igrač Radničkog iz Kragujevca je važan deo tima bio u prethodnoj sezoni, kada je klub igrao fenomenalno. Nastavio je u stilu i ove sezone, kada igra još više zavisi od njegovih prodora i centaršuteva.

Možda će vas zanimati

Ali, i golova...

Jedan iz prošle godine i jedan iz ove godine, upoređeni su na zvaničnom tviter profilu Ajntrahta. Protivnici su bili Štutgart i Lajpcig, a golovi neverovatno slični. Filip Kostić se ubacuje, dobija loptu i trči sa sredine terena sve do kaznenog prostora, gde rutinski matira golmana.


Prethodne sezone Filip Kostić je odigrao 44 meča za Ajntraht i upisao je 10 golova. Ove sezone je nastupio na 40 mečeva i već je nadmašio taj učinak sa 12 pogodaka. Uz to, ove sezone je zabeležio već 13 asistencija.

Nekadašnji fudbaler Groningena, Štutgarta i Hamburga je letos bio veoma blizu odlaska iz Frankfurta. Za njega je bio zainteresovan Inter, koji takođe igra sa ving-bekovima, ali do transfera nije došlo. Iako Ajntrahtovi rezultati nisu kao prethodne sezone, Kostićev učinak ne trpi zbog nešto slabijih rezultata.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC