• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UEFA bez preciznog datuma za nastavak fudbalske sezone u BiH

Autor mondo.ba

Putem videolinka danas je održana sjednica svih članica Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) na kojoj ponovo nije preciziran datum eventualnog nastavka sezone prekinute radi pandemije koronavirusa.

 UEFA bez preciznog datuma za nastavak fudbalske sezone u BiH Izvor: MONDO/Vedran Ševčuk

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine saopštio je u utorak da su na sastanku prezentovana potencijalna rješenja vezana za takmičenja nacionalnih selekcija (Liga nacija i baraž za EURO), kao i klupskih takmičenja UEFA, čija je organizacija i odigravanje prolongirana ili otkazana uslijed pandemije COVID-19.

Možda će vas zanimati

"Precizni termini odigravanja utakmica UEFA Lige nacija, kao i utakmica baraža za EURO 2020., će biti poznati naknadno. Određivanje datuma za odigravanje ovih utakmica će biti definisano tek u slučaju kada dođe do ublažavanja restriktivnih mjera koje su na snazi, a izdate su od strane nadležnih organa zemalja širom svijeta s jedinstvenim ciljem, borba protiv širenja pandemije COVID-19", saopštio je FS BiH.

Komunikacija će biti nastavljena i dalje...

"UEFA i dalje ostaje u stalnoj komunikaciji sa svojim članicama, prevashodno s ciljem omogućavanja jednostavnog protoka informacija, što je od velikog značaja u novonastaloj situaciji. Posebno iz razloga ublažavanja i amortizovanja nastalih poteškoća i problema uzrokovanih pandemijom COVID-19. To se prije svega odnosi na mogućnost nastavka nacionalnih takmičenja, prelaznih rokova, pitanja statusa igrača i klubova, kao i niza drugih opštih aspekata koji utiču na fudbal u svijetu, a čija je stabilnost značajno narušena epidemijom koronavirusa", navedeno je u saopštenju FS BiH, a prenijela agencija "Anadolija".

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC