• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Modrić i Milan - izgleda da je sve bilo spremno, ali...

Autor mondo.ba

... sve je propalo nakon Bobanovog odlaska

 Luka Modrić Real Milan transfer Izvor: JUAN MANUEL SERRANO ARCE/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Po svemu sudeći, Luka Modrić je (a već smo pisali o tome) na izlaznim vratima madridskog Reala.

Hrvatskom reprezentativcu ugovor sa najtrofejnijim klubom na svijetu ističe u junu sljedeće godine, ali prema najavama španskog "Sporta", neće biti odrađen do kraja.

Možda će vas zanimati

Madriđani, koji su prošlog ljeta bili izuzetno aktivni tokom transfer-pijace potrošivši više 300 miliona evra (od čega su skoro četvrtinu tog novca dali na Luku Jovića), primorani su na prodaju velikog broja fudbalera (11) kako bi "zakrpili rupe" nastale krizom izazvanom pandemijom korona virusa.

Tako Modrić, najvjerovatnije, odrađuje posljednju sezonu u Realu, a prema navodima "Marke", prelazak u redove Milana bio je gotovo izvjestan, ali je sve propalo nakon što je klub napustio donedavni sportski direktor Zvonimir Boban!

Bronzani sa Mundijala 1998. i srebrni sa Svjetskog prvenstva 2018. godine praktično su, piše ovaj list, sve dogovorili u cilju da Modrić narednu takmičarsku sezonu dočeka kao član "rosonera".

Ipak, sve je "palo u vodu" nakon što je Boban ušao u sukob sa izvršnim direktorom Milana Ivanom Gazidisom, optuživši ga da je "iza njegovih leđa pregovarao sa Ralfom Rangnikom", koji je u medijima važio za ozbiljnog kandidata za preuzimanje trenerske uloge u klubu.

Na kraju, nekadašnji klupski as je smijenjen, a samim tim je, ističu Španci, propala šansa da Luka Modrić u poznim igračkim godinama i nakon osam sezona na stadionu "Santijago Bernabeu" preseli u Italiju.

Inače, od dolaska 2012. godine, Modrić je za Real odigrao ukupno 333 utakmice i postigao 22 gola, a učestvovao je, između ostalog, u osvajanju četiri Lige šampiona.

Hrvatski dres obukao je 127 puta i postigao 16 golova, a dobitnik je Zlatne lopte za 2018. godinu, odnosno godinu kada je, osim titule prvaka Evrope sa Realom, došao i do, rekli smo, finala Mundijala u Rusiji.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC