• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Besplatan je, bolji od Orijea, Murinjo ga hoće i on hoće - zvuči idealno!

Autor mondo.rs

Murinjo ga je već zvao da pita za transfer.

 Premijer-liga-Totenhem-Zoze-Murinjo-zainteresovan-za-desni-bek-PSZ-Tomas-Menije-Belgija-Serz-Orije Izvor: Tanjug/AP Photo/Michael Sohn

Kada je Kajl Voker otišao u Mančester siti, nasljednici je trebalo da budu Voker-Piters i Kiran Tripije, ali to nije baš uspjelo. Od mlađeg fudbalera još uvijek nije dobijeno dovoljno, Tripije je otišao u Atletiko, a sada je u klubu prva opcija Serž Orije.

I to uglavnom kida živce navijačima Totenhema. Zato je potrebno pojačanje na desnom boku, a ono bi moglo da stigne iz Pariza. Tomas Menije je želja ''Pijevaca''.

Možda će vas zanimati

Reprezentativcu Belgije ovog ljeta ističe ugovor sa Parižanima i već je dugačak red klubova koji se interesuju za njega. Pričalo se da je Mančester junajted blizu potpisa, ali bi poziv Žozea Murinja mogao da promijeni situaciju. Kako prenose engleski mediji, Portugalac je već nazvao Menijea.

Belgijanac je u Parizu već četiri sezone, ali u prekinutom prvenstvu je imao nešto manju ulogu. Timo Kerer se odlično uklopio na mjestu desnog beka pa je Menije, koji odlično igra i kao ving-bek, često mečeve provodio na klupi.

Ranije su za igrača interesovanje pokazali Borusija Dortmund, Napoli i još neki timovi, a sigurno je da mu Tomas Tuhel, trener PSŽ-a, neće poželjeti ostanak u Parizu. On nije u planovima za narednu sezonu, što automatski znači i promjenu sredine.

Iako je Pariz grad koji Tomas Menije voli i u kom je odlučio da kupi kuću nakon nekoliko godina života, možda je London sljedeća destinacija.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC